Unikátní dražba! Eben a spol.: Slavní na prodej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Unikátní dražba! Eben a spol.: Slavní na prodej!

Marek Eben a Tereza Kostková, moderátoři StarDance
Marek Eben a Tereza Kostková, moderátoři StarDance (Foto Blesk - Tonda Tran)

Nedraží se jen obrazy slavných mistrů, včetně Karla Gotta (†80). Pořídit si můžete i posezení s Terezou Kostkovou (44) nebo večeři s Miroslavem Donutilem (69). Kdo raději sportuje než jí, má možnost zahrát si golf s Markem Ebenem (62) nebo se s Václavem Vydrou (64) projet na koni.

Galerie KODL připravila nový aukční portál artsbay.cz, který spouští charitu pro divadlo Viola. Lidé si ode dneška až do 25. října budou moci vydražit šest zážitků se slavnými osobnostmi a jeden velmi cenný obraz! Může to být i nápaditý dárek pod stromeček.

Setkání s Terezou

Vtipná a pohotová moderátorka, oblíbená herečka Tereza Kostková (44) se rodičům Petru Kostkovi (82) a Carmen Mayerové (76) opravdu povedla. Nad něčím dobrým v některém pěkném pražském podniku si s ní můžete popovídat o čemkoli. Třeba i o jejím rozhlasovém pořadu Blízká setkání.

Večeře s Donutilem

Skutečně vybrané lahůdky v Café Platýz v centru metropole ve společnosti Miroslava Donutila (69) a jeho paní Zuzany. To je další ze zážitků v aukci. Můžete se přesvědčit, že v případě známého herce neplatí, že jsou komici v soukromí smutní mrzouti. Vše se odehraje k krásném prostředí objektu ze 14. století, jenž byl nedávno velice citlivě rekonstruován.

Zahajovací projev Marka Ebena na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech o svobodě a chlebíčcích

Video se připravuje ...

S Vydrou na koních

Vydražit si můžete i víkendový pobyt v Malšanech, kde má herecký pár Václav Vydra (64) a Jana Boušková (66) krásný statek, na němž chovají koně. Kromě komentované prohlídky jejímž průvodcem bude syn slevné herečky Dany Medřické (†62), si můžete i zajezdit na koních, kteří nemají podle Vaškova přesvědčení podkovy.

Taneček s Dvořákem

Vítězové taneční soutěže StarDance aneb Když hvězdy tančí herec Jiří Dvořák (53) a tanečnice Lenka Nora Návorková (29) vás pozvou na taneční parket. Naučí vás, jak se vznášet za zvuku oblíbených melodií, jak sladit těla a stát se nekorunovaným králem či královnou plesu.

S Markem na greenu

Všichni ho známe jako herce a hlavně vtipného moderátora přímých přenosů. Marek Eben (62) je též spolu se dvěma bratry muzikant a skládá písně. V Karlových varech, kde postavil pro svou ženu Markétu Fišerovou (60) bezbariérový dům, vám ukáže taje svého golfového mistrovství.

Obraz i hra na klavír

V dražbě je také lekce hraní na klavír od světově proslulého pianisty a hudebního pedagoga Ivo Kahánka (41) či obraz od malíře a grafika Jiřího Anderleho (84), jehož díla jsou ve sbírkách předních muzeí všech kontinentů.

Eben utíkal po StarDance do špitálu, kvůli mámě! A rychlý porod Absolonové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.