Miss ČR 1998 Kateřina Stočesová: Houpala v kočárku kouzelníka Kožíška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Miss ČR 1998 Kateřina Stočesová: Houpala v kočárku kouzelníka Kožíška!

Kateřina Stočesová
Kateřina Stočesová (Archiv)

Po dlouhé době vyrazila do společnosti Kateřina Stočesová (40). Nenechala si ujít otevření druhé části Muzea fantastických iluzí, kterou si ke svým včerejším 50. narozeninám nadělil mág a kouzelník Pavel Kožíšek.

Miss ČR 1998 vypadá pořád skvěle. Kdyby ji neprozradily její dvě děti, dcera Anne Marie (8) a syn Christopher (5), nikdo by nehádal, že korunku královny krásy získala už před 22 lety. Katka vyzkoušela všechny nové atrakce. Nechala se »vystřelit« kanonem, schovávala se před lovící kočkou, a dokonce si pohoupala Kožíška jako nemluvně v kočárku.

Investice se vyplatila
„Byla to velká investice, ale mám z ní velkou radost. Když jsme loni v prosinci otevřeli první část, byl to takový experiment, jak to lidé budou brát. Ale návštěvy jsou úplně fantastické a díky obrovskému zájmu jsme mohli otevřít i druhou, výrazně větší část expozice,“ mne si ruce kouzelník.

Všechno je možné
Když muzeum otvírali, začínali s osmi velkoformátovými obrazy. Teď jich mají pětadvacet. „Když chcete, můžete se u nás proměnit v trpaslíka nebo obra, lítáte u stropu, Švejk vás uvězní v obrovském půllitru, proletíte se světem bez padáku... Tady je prostě možné úplně všechno!“ dodává Kožíšek s úsměvem.

Mašlíková na koštěti
Na koštěti se prolétla Kožíškova dlouholetá spolupracovnice a kamarádka Hana Reinders Mašlíková (38). „Je to můj oblíbený dopravní prostředek. Nikde žádné zácpy, nemusíte sledovat, zda vám nezměřili rychlost. A parkování? Jak vidíte – bez problémů! Takže proč se stresovat v hromadné dopravě nebo autě,“ vtipkovala modelka a moderátorka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.