Proč Zapletal nesnášel Stočesovou? Po letech konečně pravda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Proč Zapletal nesnášel Stočesovou? Po letech konečně pravda!

Kateřina Stočesová leží i poletech Milošovi Zapletalovi v žaludku.
Kateřina Stočesová leží i poletech Milošovi Zapletalovi v žaludku. (Foto Aha! - Tonda Tran; Dalibor Puchta)

Už je to sice dvacet let, kdy vyhrála titul Miss České republiky Kateřina Stočesová (40). Ale bývalý prezident soutěže Miloš Zapletal (75) se s tím ani po tak dlouhé době nedokázal smířit. Jeho favoritkou rozhodně nebyla a navíc si titul podle něj ani nezasloužila. Nemůže jí odpustit rovněž i něco dalšího.

Podle webu expres.cz třeba to, že si chtěla nechat cenu, jež měla jít na charitu. K tomu ji prý nakonec přinutili až právníci. Ve své autobiografii Za zády slavných ale Zapletal uvádí i další překvapivá fakta o této kudrnaté Miss.

„Nepatřila k favoritkám, ale ředitel televize Nova a porotce Vladimír Železný přesvědčil odbornou porotu, že je to ta pravá česká holka. Já jsem se však už před finále domníval, že by s ní mohly být problémy, protože byla... No, jak to říci slušně, trochu jednoduchá,“ uvádí jeden z klíčových argumentů Zapletal. 

Její velkou slabinou bylo dle bývalého „otce“ soutěže také to, že neuměla ani slovo anglicky. Proto Zapletal poslal na Miss World raději Alenu Šeredovou, která tam vybojovala čtvrté místo. To si ale česká „jednička“ údajně nenechala líbit. „Uražená Stočesová mě začala pomlouvat, že s Šeredovou něco mám. Vůbec to samozřejmě nebyla pravda, dal jsem to i k soudu, ale ženě něco takového těžko vysvětlíte,“ svěřil se Zapletal pro Blesk.cz.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.