Lucie Bílá (49): Krádež umělecké identity?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lucie Bílá (49): Krádež umělecké identity?!

Fyzická podoba Bílé a Máry je zřejmá. Jsou dokonce i stejně staré.
Fyzická podoba Bílé a Máry je zřejmá. Jsou dokonce i stejně staré. (Foto Aha! – Dana Kolářová, archiv Z. Stočese)

Vypadá a zpívá jako Lucie Bílá (49). Zmátla i bývalého﷯ přítele zpěvačky Petra Makovičku (39). Mára (46), jak si Jaroslava Stočesová umělecky říká, za tuto podobnost se Slavicí ale zaplatila daň. 

Mára čelí názorům, že ukradla identitu slavné zpěvačce. Několikrát se stalo, že na ni přišli lidé a chtěli podpis od Lucie Bílé. Přitom jejím záměrem není někoho kopírovat. Černé kratší vlasy má celý život, drobnou postavu si udržuje cvičením.
„Jednou Mára vystupovala v Počernicích, kde pan Makovička vypomáhal kamarádům na baru na nějaké oslavě,“ vzpomíná její manažer Zdeněk Stočes. „My tam hráli s kapelou. Najednou Petr říká, to je divné, Hanička říkala, že jede do Bratislavy, a koukám, že přitom zpívá tady,“ popisuje Stočes.

Jistá stylizace do podoby s Bílou možná stála i za tím, že Mára, která se dostala v prvním ročníku X Factoru do poslední dvacítky, dál nepostoupila. „Naši skupinu měla na starost Gabriela Osvaldová. Řekla mi, že mě dál nepustí, protože neví, co by ještě mohla se mnou ve finále vymyslet,“ říká zpěvačka.

V zákulisí prý zaznělo, že pro dvě stejné štiky není v českém rybníčku dost místa. Mára i tak ale považuje účast v soutěži za úspěch. Zpívá dál, provozuje vlastní Černé divadlo a navíc ještě moderuje v hudební celoplošné československé televizi Šlágr. Lucie Bílá se k sokyni u mikrofonu do uzávěrky novin nevyjádřila.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.