Harry strachem bez sebe: Dohání ho špatné svědomí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Harry strachem bez sebe: Dohání ho špatné svědomí?

Princ Harry má prý z Alžběty II. respekt
Princ Harry má prý z Alžběty II. respekt (archiv)

I když je Alžběta II. respektovaná panovnice, pro oba prince je zároveň babičkou, která je provedla dobou nejčernější, kdy přišli o svoji maminku. Přesto ale cítí prý Harry (35) ve vztahu ke královně obavy, jak měl dle webu Šíp přiznat v dokumentu Královna světa.

Ačkoliv byl údajně jejím nejoblíbenějším vnoučetem, Harryho postoj k panovnici se v průběhu let měl změnit. Dříve ji vnímal jako hodnou babičku, dnes už dobře ví, jakou autoritu v sobě skrývá.

V dokumentu Královna světa, který připravuje britská televizní stanice ITV, se Harry skupince návštěvníků se smíchem přiznal, jak se několikrát vlastní babičky zalekl.

 

Princ Harry o jeho rozporech s bratrem Williamem:

Video se připravuje ...

,,Lidi, vy jste v Buckingahmském paláci strávili víc času, než já za celou dobu, a to jste tu jen dva týdny," řekl před časem údajně princ Harry návštěvníkům z Karibiku. ,,Stihli jste za tu dobu narazit na královnu? My všichni totiž panikaříme," řekl s úsměvem a přidal doporučení, že dotyční ale panikařit rozhodně nemusí. Přísnost, kterou v plné síle Alžběta II. vyzařuje i ve svých 93 letech, ale panovnici už nikdo neodpáře. 

Nešťastná královna: Harry, opusť Meghan! A manžel Pilarové o bolestech před smrtí:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
tryskomys
29. 8. 2020 • 08:56

To už je staré,dnes se už bojí jen té náplavy z Ameriky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.