Kaňour Matuš! Svatba s o 30 let mladší Lucinkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kaňour Matuš! Svatba s o 30 let mladší Lucinkou

Bohuš Matuš a jeho těhotná Lucinka
Bohuš Matuš a jeho těhotná Lucinka (Marie Schillerová)

Bohuš Matuš se brzy stane poprvé otcem. Dítě mu porodí jeho o třicet let mladší přítelkyně Lucinka. Zamilovaná dvojice už také zná pohlaví miminka a v plánu je také svatba!

Muzikálový zpěvák chodí s Lucinkou od jejích patnácti let. Věkový rozdíl nikdy neřešil a společně se těší na příchod miminka. „Těhotenství si moc užívám, jsem šťastná, že je všechno v pořádku,“ svěřila se zpěvákova přítelkyně pro Expres.cz.

Ačkoliv se maminkou stane terpve v sedmnácti letech, z této role nemá strach, ba právě naopak!  Na mateřství se těší a dokonce by se chtěla stát »mamablogerkou« „Poslední dobou jsem na Instagramu sledovala hodně maminek a napadlo mě, že bych to mohla zkusit také. Sbírám tam také inspiraci a ráda se seznámím s dalšími maminkami,“ svěřila se Lucie.

Zpěvák Bohuš Matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla Lucinka (17): Snažili jsme se během karantény!

Video se připravuje ...

Zamilovaná dvojice už také zná pohlaví miminka, které zpěvák odtajnil. „Jsem moc rád za holčičku,“ svěřil se Matuš Super.cz, jméno si ale budoucí rodiče nechávají zatím pro sebe. „Jméno jsme už vybrali, ale do porodu ho neprozradíme,“ řekla Lucie.

Podle slov Lucinky však dvojice bude chtít své dcerce časem pořídit bratříčka nebo sestřičku. V plánu je také veselka! „Určitě ano, ale na to je ještě hodně času,“ svěřila se Lucie, která věří, že se svou láskou bude až do konce života. „Upřímně si ani nedovedu představit nic jiného. Jsem šťastná, že ho mám, a za nic na světě bych ho nevyměnila,“ svěřila se webu Expres.cz.

Přísný Bohuš Matuš se rozhodl: S Lucinkou už nikdy nikam!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
18. 8. 2020 • 23:13

Panebože, chlap a patnáctiletou ?
Bohuš je lolitkář.Co si počne, a bude stará, jako on ?
Bude číhat u základky, nebo začne s kamarádkou své dcery?

fido2
17. 8. 2020 • 12:14

To je ale tele, neměla tátu. Nebo jí dával málo citu?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.