Dovolená prezidenta Zemana: Za vodou a do lesa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Dovolená prezidenta Zemana: Za vodou a do lesa!

Zeman se opět objevil na své člunu od roku 2017.
Zeman se opět objevil na své člunu od roku 2017. (Foto Facebook Jiřího Ovčáčka)

Tak přece jen jsme se dočkali. Ačkoliv to vypadalo, že prezident Miloš Zeman (75) letos opět vynechá svou tradiční plavbu na člunu, v sobotu se vše změnilo. Včera se prezident vyfotil i jako turista!

Po dvou letech se hlava státu opět objevila na Veselském rybníku poblíž své chalupy v Novém Veselí. Letos ale bez přihlížející veřejnosti a novinářů. Fotky ležícího Zemana na »jachtě«, jak svému nafukovacímu gumovému člunu rád říká, zveřejnil jeho mluvčí v sobotu večer. A Zeman nezůstal jen u své oblíbené činnosti na vodě. Včera na svém Facebooku zveřejnil fotku u turistického pramene řeky Oslavy, kam dříve rád chodíval. Ačkoliv prezident trpí neuropatií nohou a kvůli bolesti se mu špatně chodí, měl na sobě turistickou obuv. Jestli si tak Zeman vyšlápl ze své chalupy po turistické trase necelých 5 kilometrů, se Aha! nepodařilo zjistit. 

Zeman s první dámou Ivanou v Polsku:

Video se připravuje ...

Podle mluvčího Hradu Jiřího Ovčáčka hlava státu zůstane ve svém oblíbeném kraji ještě pár dní. A program? „Klasický dovolenkový,“ napsal Aha! Ovčáček.

Projev Miloše Zemana na americké ambasádě:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.