Závodník Tomáš Vavřinec: Dal své miss auto | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Závodník Tomáš Vavřinec: Dal své miss auto

Supermiss Martina Procházková měla z nového audi, které jí předal Tomáš Vavřinec, velkou radost!
Supermiss Martina Procházková měla z nového audi, které jí předal Tomáš Vavřinec, velkou radost! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Bývalý automobilový závodník a organizátor soutěže krásy Supermiss 2007 Tomáš Vavřinec má o auto míň! Své letošní Supermiss Martině Procházkové (21) z Prahy totiž věnoval luxusní vozítko Audi A3, ve kterém se může sličná brunetka prohánět až do konce života!

Bývalý automobilový závodník a organizátor soutěže krásy Supermiss 2007 Tomáš Vavřinec má o auto míň! Své letošní Supermiss Martině Procházkové (21) z Prahy totiž věnoval luxusní vozítko Audi A3, ve kterém se může sličná brunetka prohánět až do konce života!

„Krásná auta a ještě hezčí ženy zkrátka patří k sobě! Navíc si myslím, že nemá cenu misskám dávat auto, které zdědí po své předchůdkyni, takže Martina dostala zcela nové auto a je už napořád její!“ svěřil se deníku Aha! Vavřinec, který si neodpustil narážku na svou konkurenci. Missky Michaely Maláčové totiž za své vítězství dostaly ojeté vozy Škoda Fabia, které dokonce ani neměly posilovač řízení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.