Eva Perkausová: Okradli ji za bílého dne | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Eva Perkausová: Okradli ji za bílého dne

Moderátorka pořadu Showtime se s partnerem minulý týden vydala na oběd v ulici V Kolkovně, kde také zaparkovali. Bílý luxusní automobil na sebe strhl pozornost dvou mladíků, kteří vnikli dovnitř. Jak to však udělali, zůstává tajemstvím i pro policii, která celý případ vyšetřuje. Lupiči si odnesli dvoje značkové brýle a přítel blondýnky navíc postrádal peněženku s doklady. Ta se nakonec našla pohozená nedaleko auta. „Škoda je tam asi 20 tisíc, ukradli dvoje značkové brýle. Po pachatelích pátráme, případ je prověřovaný jako podezření ze spáchání trestného činu krádeže s tím, že se do toho auta dostali zatím neznámým způsobem,“ řekl pro CNN Prima NEWS mluvčí policie Jan Daněk.
Moderátorka pořadu Showtime se s partnerem minulý týden vydala na oběd v ulici V Kolkovně, kde také zaparkovali. Bílý luxusní automobil na sebe strhl pozornost dvou mladíků, kteří vnikli dovnitř. Jak to však udělali, zůstává tajemstvím i pro policii, která celý případ vyšetřuje. Lupiči si odnesli dvoje značkové brýle a přítel blondýnky navíc postrádal peněženku s doklady. Ta se nakonec našla pohozená nedaleko auta. „Škoda je tam asi 20 tisíc, ukradli dvoje značkové brýle. Po pachatelích pátráme, případ je prověřovaný jako podezření ze spáchání trestného činu krádeže s tím, že se do toho auta dostali zatím neznámým způsobem,“ řekl pro CNN Prima NEWS mluvčí policie Jan Daněk. (Martin Hykl)

Měl to být klidný oběd a stal se z něj otřesný zážitek! Eva Perkausová (25) si vyrazila s přítelem, podnikatelem Ivanem Heckem (37) do centra Prahy. To se jim stalo osudným a během pár chvil jim lupiči vykradli luxusní vůz.

Moderátorka pořadu Showtime se s partnerem minulý týden vydala na oběd v ulici V Kolkovně, kde také zaparkovali. Bílý luxusní automobil na sebe strhl pozornost dvou mladíků, kteří vnikli dovnitř. Jak to však udělali, zůstává tajemstvím i pro policii, která celý případ vyšetřuje. Lupiči si odnesli dvoje značkové brýle a přítel blondýnky navíc postrádal peněženku s doklady. Ta se nakonec našla pohozená nedaleko auta.

Eva Perkausová vysvětlila, proč se svlékla na sněhu donaha!

Video se připravuje ...

 

„Škoda je tam asi 20 tisíc, ukradli dvoje značkové brýle. Po pachatelích pátráme, případ je prověřovaný jako podezření ze spáchání trestného činu krádeže s tím, že se do toho auta dostali zatím neznámým způsobem,“ řekl pro CNN Prima NEWS mluvčí policie Jan Daněk.

Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.