V 66 letech rozšíří rodinu? Studenková překvapila sama sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

V 66 letech rozšíří rodinu? Studenková překvapila sama sebe!

Zdena Studénková
Zdena Studénková (Profimedia)

 Ačkoliv Zdena Studenková, která nedávno oslavila 66. narozeniny, rozhodně nevypadá na svůj věk, přesto by bylo v jejím případě těhotenství opravdu velkým překvapením. Stačila však jedna chyba a hvězda filmu S tebou mě baví svět by bývala byla v požehnaném stavu.

O údajném těhotenství Studenkové informoval web funmagazin.sk. Herečka byla na jisté klinice na vyšetření magnetickou rezonancí. Před tím však musela vyplnit dotazník, a právě v ten moment se stala chyba.

Zdena Studénková: Žárlím tak, až mě to fyzicky bolí!

Video se připravuje ...

Studenková si ten den zapomněla brýle a tak vyplnila formulář špatně. Výsledek tak ohromil i samotného lékaře. Herečka totiž v otázce, zda je těhotná, označila ano a přiznala se i k tomu, že kojí. Neobvyklé odpovědi, byly tedy zjevně jen milým nedorozuměním, které se rychle vyjasnilo.

Zdena Studenková: Plastiky podstupuji hlavně kvůli svému pocitu, ne kvůli mladšímu příteli.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
30. 6. 2020 • 14:10

Stárnutí je přirozený projev toho, že je člověk na světě dlouhý čas. Kvůli profesi nebo vlastnímu egu si to někteří a některé nechtějí připustit... A jsou pak nezřídka k smíchu. A zabíjejí tím i to hezké z vlastní minulosti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.