Upachtěná snaha jubilantky Verešové: Proč nikdy nebude módní ikonou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Upachtěná snaha jubilantky Verešové: Proč nikdy nebude módní ikonou?

Andrea Verešová slavila čtyřicítku
Andrea Verešová slavila čtyřicítku (archiv)

Krásná byla, je a ještě dlouho bude. Přesto nikdy nebude Andrea Verešová (40) platit za ikonu, jež udává módní směr. Její outfity jsou totiž obvykle podle módní kritičky Iny T. na hranici vkusu. Což je paradoxně v případě slovenské krásky záměr.

Jak respektovaná blogerka uvádí na webu Blesk.cz, celé fashion směřování této modelky má jen jeden cíl. Být sexy! Ať to stojí, co stojí. Proč někdy nevsadí na decentně elegantní styl je jasné: Tohle se jí osvědčilo. Hravě si tak přitáhne zájem fanoušků i médií. O což jí jde především.

V čem Verešová lyžuje?

Video se připravuje ...

Na jednoduchý trik, jak se dostat do popředí, měla údajně přijít už ve vztahu s Jaromírem Jágrem. V roce 2003 si totiž oblékla na předávání Zlaté hokejky ultra krátké šaty, které jí zajistily patřičnou pozornost. Od té doby se triku odhalit přednosti za každou cenu odhodlaně drží. Nutno podotknout, že postavu má Andrea na 40letou matku dvou dětí vážně obdivuhodnou! Otázkou ovšem je, jak dlouho trend obnažování bude stačit…

Verešovou okradli na horách. A Kokta přichází o zrak!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.