Gottův řidič promluvil: Zběsilá jízda! Kvůli Charlottce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gottův řidič promluvil: Zběsilá jízda! Kvůli Charlottce!

Karel Gott s řidičem Oldou Havránkem
Karel Gott s řidičem Oldou Havránkem (pro Aha! – Alena Sněgoňová)

OSTRAVA – Ajajaj! Dlouholetý osobní řidič Karla Gotta (68) Olda Havránek (70) promluvil. A přiznal se k řadě hříchů, ze kterých dopravní policie nebude mít radost!

A zřejmě nadšený nebude ani sám Karel Gott. „Cesta z Ostravy do Prahy? Dvě a půl hodiny. Jedu přes dvě stě,“ popsal Olda způsob své divoké jízdy se Zlatým slavíkem. S policií si Havránek hlavu příliš lámat nemusí, zatím vždycky se mu totiž hlídku podařilo uplatit. „Vždycky to spraví cédéčka pana Gotta. Jen jednou jsem se vřítil za mlhy do Bratislavy stoosmdesátkou, najednou vidím majáky a už nás měli. Nakonec pana Gotta poznali, ale stejně jsem musel zaplatit pokutu dva tisíce korun slovenských,“ směje se řidič, který se vedle rychlé jízdy chlubí také tím, že nikdy neměl žádnou nehodu. Nezbývá než doufat, že si Havránek svou bilanci nepokazí. Teď si ovšem ale Olda musí zvykat na nové podmínky. „Teď už nezastavujeme ani na oběd. Co je malá Charlottka na světě, spěcháme co nejrychleji do Prahy,“ uzavírá své vyprávění.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.