Vondráčková v Polsku: Manžel brečí, pes vyje... Musím domů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Vondráčková v Polsku: Manžel brečí, pes vyje... Musím domů!

Helena Vondráčková a Milan Plačko vypadli v polské taneční soutěži v pátém kole. Luxusní Porsche už Helena nevyhraje, účastí ale neprodělala. Za každé kolo dostala honorář téměř tři sta tisíc korun, jistou účast bude mít i ve
Helena Vondráčková a Milan Plačko vypadli v polské taneční soutěži v pátém kole. Luxusní Porsche už Helena nevyhraje, účastí ale neprodělala. Za každé kolo dostala honorář téměř tři sta tisíc korun, jistou účast bude mít i ve  (Zoom Agencja)

VARŠAVA – Helena Vondráčková (60) už skončila v polské taneční soutěži Taniec z Gwiazdami! Jejím posledním tancem se stala samba. „Výborně jsme si zatancovali a užili jsme si to,“ nelitovala Helena. „Teď už se sem budu vracet jen jako zpěvačka. Tělo mám zhuntované, manžel brečí, že nejsem doma, pes vyje, tak alespoň konečně můžeme zase fungovat jako rodina!“ smála se.

Helena Vondráčková odtančila v polské verzi taneční show StarDance pět kol, přesně tolik, kolik si na začátku vytyčila jako cíl. Ten dokázala naplnit i přes bolestivé zranění, při němž si před čtrnácti dny vyhodila rameno a natáhla prsní sval. „Už je to ale v pořádku, sval nebyl natržený, jen si těžko zvykal na některé divoké pohyby,“ říká Helena.

„Měla jsem ze soutěže skvělý pocit. Musím ale přiznat, že konec pro mě byl vysvobozením. Teď už by to byla tragédie, čekají mě koncerty a vystoupení a tanec by tím utrpěl. Ten závěr jsem čula, neudělali jsme během posledního tance takovou show, jakou diváci chtěli vidět,“ dodává Helena. Její manžel a manažer Martin Michal je ale spokojený. „Obchodní účel to splnilo, máme v Polsku naplněné termíny až do července příštího roku,“ mne si Martin ruce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.