Nejvlivnější žena v Česku? BUDETE SE DIVIT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Nejvlivnější žena v Česku? BUDETE SE DIVIT!

Kdo je pomyslnou českou královnou?
Kdo je pomyslnou českou královnou? (Profimedia)

Zrcadlo, zrcadlo, kdo je nejmocnější ženou v Česku? Podle časopisu Forbes patří první příčka šéfce státní kasy Aleně Schillerové (56, za ANO).

Do čela žebříčku se dostala Schillerová poprvé a na prvním místě vystřídala loňskou vítězku eurokomisařku Věru Jourovou (55), která se letos umístila na druhém místě. Následuje pražská vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová (47), která žebříčku Forbesu po dlouhá léta vévodila. Z dalších členek vlády se v první desítce umístila ještě ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (38, ČSSD), ta skončila sedmá.

„Příště se na vás vys*rem?“ Schillerová o hlášce, angličtině i dopadu viru na peněženky Čechů:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
voska
13. 6. 2020 • 19:25

Je obrovská tragédie a srab společnosti po revoluci, když někdo srovnává dvě tak odlišné ženy, zejména nesrovnatelné co do morálky a patriotismu k této zemi. Zatím co Jourová reprezentuje svoji zem a hájí zájmy EU i ČR nezávisle na přáních Babiše a spol, Schillerová se chová zcela opačně a hájí zájmy a podlézá nestoudně svému chlebodárci. Tím hájí prakticky zejména svoje zájmy. Netuším, kdo vyrábí podobné žebříčky, a koho všeho se autor dotazoval. Nejspíš voličů Babiše?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.