Jak se žena zbavila mrtvého miminka (†4 měsíce)? Tadeášek zatížen kameny skončil v Labi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak se žena zbavila mrtvého miminka (†4 měsíce)? Tadeášek zatížen kameny skončil v Labi!

Pietní místo za Tadeáška (†4 měs.).
Pietní místo za Tadeáška (†4 měs.). (Blesk.cz - Tonda Tran)

Neměl klid ani po smrti! Kriminalisté nyní odtajnili šokující pozadí nálezu mrtvého Tadeáška (†4 měsíce) z Mělnicka. Ten zemřel na syndrom náhlého úmrtí. Z toho, jak se ho jeho matka zbavila, ale běhá mráz po zádech.

Žena (23) ve chvíli, kdy zjistila, že její syn je mrtvý, propadla panice. Patrně s pomocí svého přítele hodila tělíčko i kočárek do Labe u Vliněvsi. Policii pak 29. května v podvečer zalarmovala s tím, že její chlapeček zmizel, když se v zámeckém parku v Hoříně opalovala a usnula. Pod tíhou důkazů posléze žena i její přítel přiznali, že mrtvé děťátko ve zmatku hodili do řeky. Místo, kde leží, matka policistům popsala. „Tělíčko bylo zatížené kameny,“ potvrdila včera Aha! Markéta Johnová z mělnické policie.

Nacpaný v batohu?
„Schovali kočárek pod klacky. Druhý den tam znovu šli. Tadeáše dali do batohu s kameny a hodili do řeky. Pak tam hodili i kočárek,“ uvedl s odvoláním na svůj zdroj server Extra.cz. Pitva potvrdila, že Tadeášek skonal na syndrom náhlého úmrtí. V souvislosti s jeho zmizením policisté zatím nikoho neobvinili.

Policisté našli tělo Tadeáška (†4 měs.):

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
7. 6. 2020 • 14:17

Takový feťácký *** nemají právo na život!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.