Pokrytecký Saudek? On může, manželka NE… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pokrytecký Saudek? On může, manželka NE…

Premiéra filmu Pražské orgie: Jan Saudek
Premiéra filmu Pražské orgie: Jan Saudek (Herminapress)

Před několika dny oslavil osobitý fotograf už 85. narozeniny. Jeho velmi nekonvenční život by vydal na několik románů. Co je na Janu Saudkovi obdivuhodné, pak je, že se nebojí být sám sebou, otevřený a upřímný. I když pro moralisty je jeho životní cesta jistě velmi silným šálkem kávy.

 Že rád odchází za svými milenkami, ačkoliv je ženatý, je o něm notoricky známé. Ale své ženě by prý podobné zálety, jak přiznal v rozhovoru pro Blesk, nikdy netoleroval.

„Starého psa přece novým kouskům nenaučíte. Zvykla jsem si na život, jaký je. Naučila jsem se spoustu věcí přecházet a Jan je takový, že nic neřeší. Jsem velmi tolerantní a nevadí mi, když stráví noc s jinou, aspoň mám na sebe víc času,“ odpověděla Pavlína Saudková na otázku Blesku, zda už jí někdy nelezou Janovy chronické nevěry krkem.

Přitom je kontroverzní fotograf prý sám veliký žárlivec a podobnou situaci by osobně neustál. Když se v blízkosti Pavly objeví jiný muž, Jan podle slov své ženy okamžitě hrozí, že odchází, balí kufry. „Je to jediná holka, na kterou žárlím! A s tímhle bych se asi těžko vypořádával,” říká bez skrupulí fotograf o své čtvrté manželce, která se mu, zdá se, zaryla hluboko do srdce.

Jan Saudek (83) předsedou poroty Febiofestu: Nejraději mám pornografii! Bude veselo!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.