Tomáš Měcháček z Modrého kódu: Z natáčení rovnou pod kudlu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tomáš Měcháček z Modrého kódu: Z natáčení rovnou pod kudlu!

Herec Tomáš Měcháček
Herec Tomáš Měcháček (Herminapress.cz)

Tohle nikdo nečekal. Tomáš Měcháček (41), který hraje v primáckém seriálu Modrý kód doktora Adama Brejchu, se musel odevzdat do rukou skutečných lékařů.

Do ateliéru přiskákal o berlích. V sedm ráno měl nástup v seriálové nemocnici Rubava a v deset už se hlásil na skutečné klinice. „Doktoři dělali vtípky, že bych si to přece mohl odoperovat sám, ale to jsem s díky odmítl,“ svěřil se herec. Chtěl si jen po dvou měsících při sportu trochu protáhnout nohy. Herci praskla achilovka. „Hrál jsem nohejbal,“ přiznal. „Očividně jsem to neměl dělat,“ svěřil v pořadu Showtime na CNN Prima News.

Karanténu trávil s rodinou v maringotce v Krkonoších. „Máme roční dítě, bylo pořád co dělat. Nosil jsem vodu, štípal dříví, staral jsem se. Teď to bude pro změnu na mojí milé,“ vysvětlil Tomáš. Prodloužil si tak volno, které už jeho kolegové ze seriálu nemají, protože pilně točí.

Hodný bankéř z reklamy Tomáš Měcháček: Vařil v centru Prahy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.