Modrý kód: Měcháčkovo poprvé... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Modrý kód: Měcháčkovo poprvé...

Herec Tomáš Měcháček
Herec Tomáš Měcháček (Herminapress.cz)

Nejkrásnější pohled na svět je prý z koňského hřbetu. O tom se mohl přesvědčit i Tomáš Měcháček (40), který se při natáčení Modrého kódu poprvé dostal ven ze studia, a dokonce si vyzkoušel jízdu na čtyřnohých krasavcích.

„Nikdy jsem se koní nebál, ale taky by se mi nelíbilo, kdyby mi někdo lezl na záda a chtěl po mně, abych ho někam donesl,“ smál se představitel doktora Adama, který se rozhodne nemocné pacientce Strnadové (Andrea Hoffmannová) splnit sen o projížďce na koních. Rázem tak unikli z nemocničního prostředí a ocitli se v krásném exteriéru koňského ranče.

„Musel jsem se na koně vydrápat a předstírat jízdu. Naštěstí jsem šikovný a skromný herec a zahrál jsem to tak dobře, že si ani ti koně nevšimli, že to neumím. Ale že budu muset jezdit na koni i v Modrém kódu, to jsem opravdu nečekal,“ svěřil se Aha! herec. Radost z kobylek měla i Anna Fixová, sestřička Klára. „Filmoví koně byli poslušní, hodní, zvyklí i na taková dřeva, jako jsem já,“ chválila němé tváře. Jak dopadla pacientka Strnadová a jak se s jízdou na koni herci vypořádali, uvidíte už dnes ve 20:15 na Primě.

Hodný bankéř z reklamy Tomáš Měcháček: Vařil v centru Prahy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.