V Burešové bouchly saze! Už má plné zuby ničení radosti šťastným lidem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

V Burešové bouchly saze! Už má plné zuby ničení radosti šťastným lidem

Eva Burešová
Eva Burešová (profimedia.cz)

Šestadvacetiletá hvězda Slunečné je nejen oblíbená herečka, ale i talentovaná zpěvačka. Přesto se občas najdou lidé, kteří její úspěch nemohou jaksi překousnout ...

„Jste moc hezká, ale jen když se nesmějete,“ napsala Evě Burešové hodně netaktní fanynka na internet. Okamžitě ale narazila! „A vy vypadáte poměrně inteligentně, než začnete psát hovadiny na cizí profily,“ odpálkovala ji hvězda seriálu Slunečná. Už ji totiž podobné výlevy lezou krkem!

„Vždy když jsem otevřela nějakou diskuzi pod článkem se mnou, našlo se minimálně pět komentářů o tom, jak odporný úsměv mám a jak bych se už nikdy neměla usmívat,“ lamentuje herečka podle deníku Blesk a odhodlaně přitom dodává: „Já se smát budu stále a ještě více! Smích totiž léčí. Takže doufám, že všechny lidi, co tyhle komentáře psali, ten můj vyléčí z toho psát tyhle nenávistné kraviny na internet a ničit šťastným lidem radost.“



Přečtěte si
-bello-
11. 5. 2020 • 21:39

To si Burešová moc nepomohla. Říká - cit. : ."". kraviny, hovadiny " .a uráží zas tu druhou.
A cizí profily ?! Je její a Burešová přece ví, že nese ona kůži na trh , ne ta dotyčná.Neznám Burešovou zpěvačku, neznám Burešovou herečku a neznám Slunečnou.Možná tohle ji naštve víc, ale taková je pravda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.