Morávková & Révai: Opět milenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Morávková & Révai: Opět milenci!

Dana Morávková a Jan Révai jako milenci v připravované hře Milion liber.
Dana Morávková a Jan Révai jako milenci v připravované hře Milion liber. (– archiv Docela velké divadlo)

PRAHA – Ústřední herecká dvojice seriálu Velmi křehké vztahy Dana Morávková (36) a Jan Révai (33) si zavzpomíná na své milenecké začátky! Oba herci totiž nyní pilně trénují v nové hře Milion liber v Divadle U hasičů, kde hrají – koho jiného než spřízněný pár.

Ústřední herecká dvojice seriálu Velmi křehké vztahy Dana Morávková (36) a Jan Révai (33) si zavzpomíná na své milenecké začátky! Oba herci totiž nyní pilně trénují v nové hře Milion liber v Divadle U hasičů, kde hrají – koho jiného než spřízněný pár.

Zkrátka pokud nějaký režisér dá této dvojici jinou roli než mileneckou, tak si nejspíš podepíše profesní parte. „S Honzou si parádně sedíme, v divadle totiž na sebe hodně slyšíme, což je pro mě moc důležité. Navíc jsme na své milenecké postavy z Rodinných pout ještě nezapomněli, takže se to bude snad hrát dobře. Ale ze všeho nejdůležitější je pro nás stále dobré obecenstvo,“ tvrdí Dana Morávková, která se s Révaiem poprvé poznala právě na natáčení Rodinných pout, dnešních Velmi křehkých vztahů. U jejich mileneckých etud na divadelních prknech bude navíc asistovat i životní partner Morávkové Petr Malásek, který k dramatu skládal hudbu, ale na zkouškách své ženy chyběl. „Petr to sice neviděl, ale Honzovi to šlo na zkouškách parádně, bylo moc vtipné vidět ho v převleku bezdomovce,“ směje se ještě před pražskou premiérou Morávková, která se do muže bez domova zamiluje a přivede jej do vyšší společnosti – takový Pygmalion naruby!

Podívat se na starou lásku Dany Morávkové a Jana Révaie, které znáte coby milence z Rodinných pout, můžete už 11. října od 19 hodin, kdy mají v pražském Divadle U hasičů premiéru. A nedočkavci mohou zhlédnout předpremiéru v Mostě už zítra!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.