Meghan se hanebně zaprodala: Pro prachy opravdu cokoliv! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Meghan se hanebně zaprodala: Pro prachy opravdu cokoliv!

Vévodkyně Meghan dostala "zajímavou" nabídku.
Vévodkyně Meghan dostala "zajímavou" nabídku. (Reuters)

V královské rodině se jí nelíbilo a tak se chtěla trhnout. Jenže navzdory tomu hodlá svoji zkušenosti a zážitky z paláce zřejmě náležitě zúročit. Za rozhovor o životě v kruhu britské monarchie nabídla americká televizní stanice Meghan (38) neuvěřitelných 30 milionů korun. Samozřejmě s očekáváním, že během vysílání „přepere i špinavé prádlo“.

Britská královská rodina za sebou nemá jednoduché měsíce. Značně jí otřásl skandál prince Andrewa, následně se k odchodu z Anglie rozhodl  vévodský páreček se Sussexu. Tím ale zřejmě nic nekončí. Meghan je totiž zřejmě slavomanka, která pro popularitu „zaprodá i duši“ čertu. A nabídky na exkluzivní rozhovory se jen hrnou. Jejich podmínka? Popsat realitu života v kruhu královské rodiny. Odměna? 30 milionů korun.

Takovému pokušení se těžko odolává. Zdroj blízký páru uvedl, že pokud se interview skutečně uskuteční, bude to „nejočekávanější událost globálního televizního rozhovoru od slavného rozhovoru Diany s Martinem Bashirem.“

Jestli Meghan na interview skutečně kývne, královská rodina se nejspíš opět oklepe v základech. Sliby Meghan, že získané peníze vloží na charitu, ji zřejmě pak moc nespasí!

Meghan poprvé veřejně po boku královny Alžběty II.:



Přečtěte si
alzbeta59
28. 4. 2020 • 16:57

30,000,000 korun zni krasne, ale v US dollarech je to neco malo pres $1,120,000. To ji vystaci tak na par mesicu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.