VIP v karanténě: Světový koncert z obýváků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VIP v karanténě: Světový koncert z obýváků!

Zpěváci pořádali živý online koncert jako projevení vděku zdravotníkům
Zpěváci pořádali živý online koncert jako projevení vděku zdravotníkům (Reprofoto youtube)

První mega koncert od vypuknutí koronavirového pekla a slavní zpěváci ho museli odehrát ze svých domovů!

Lady Gaga, Billie Eilish, Elton John, Paul McCartney, Stevie Wonder či Rolling Stones vystoupili v noci na včerejšek v osmihodinové hudební show Jeden svět: Společně doma na podporu zdravotníků, kteří v první linii bojují proti smrtící nákaze. „Je to poděkování skutečným hrdinům, kteří jsou pryč od svých rodin a pomáhají našim. Modlíme se za vaši bezpečnost,“ prohlásila Beyoncé. Hudební představení byla prokládána vystoupeními známých světových osobností, ale také osobními příběhy lékařů a zdravotních sester.

A básněmi poslanými dětmi či ukázkami pomoci řadových občanů při výrobě roušek a při dodávkách potravin a léků lidem v nouzi. Výtěžek z koncertu půjde ve prospěch Světové zdravotnické organizace, spoluorganizátorka akce Lady Gaga ale již předem zdůraznila, že se nejedná o žádnou dobročinnou sbírku a že hlavním cílem akce je vyjádřit solidaritu, jednotu a pobavit diváky v době, kdy je nejméně 4,5 miliardy lidí ve světě nuceno zdržovat se ve svých domovech.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.