Pomeje brání dceru: Ona si to nevybrala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pomeje brání dceru: Ona si to nevybrala!

Andrea Pomeje
Andrea Pomeje (archiv Andrei Pomeje)

Andrea Pomeje (31) je od vztahu s Jiřím  (†54) neustále středem pozornosti. Ačkoliv dýdžejka prostřednictvím sociálně sítě nechává  často nahlédnout do svého soukromého života, v případě dcery Aničky má na něco podobného zcela odlišný názor.

V dnešní době někteří rodiče využívají soukromí svých dětí k lukrativnímu byznysu. Pomeje svou dceru před smrtí jejího otce na veřejnosti také ukazovala, nyní je vše jinak.

"Já trošku lituji toho, že jsem podlehla těm rozhovorům na začátku, kde malá byla součástí nějakého PR. Ona si to nevybrala, nevybrala si ani to kontroverzní jméno, které si určitě ponese. Myslím si, že jakoukoliv fotku , kterou vložím na sociální síť , tak si média stoprocentně stáhnout, bude uložené někde na internetu a ona jednou bude nešťastná z toho, že tam ta fotka je," svěřila se Pomeje v pořadu Extra Host.

Ačkoliv dýdžejka před pozorností médii dceru chrání, svěřila se alespoň  s tím, jaká Anička vlastně je. „Doma jí říkám ‚Hitlerko‘. Je neskutečné, jak je silně rozjetý extrovert. Kamkoli přijde, hned je středem pozornosti. Geny jsou tam jednoznačné. Po mně zdědila jen oči, zbytek je Jirka,“ řekla Pomeje.

Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
makmark
4. 5. 2020 • 16:13

Když ji to vynáší a blbci platí...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.