Pomeje strachy bez sebe: Slova, která chytnou za srdce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pomeje strachy bez sebe: Slova, která chytnou za srdce!

Andrea Pomeje
Andrea Pomeje (Martin Šebesta)

Andrea Pomeje (31) se v posledních dnech potýká s angínou, větší obavy má však o milovaného člena své rodiny. Dýdžejky tatínek již 30 let pracuje jako záchranář a v současné situaci se nachází v první linii. 

Pomeje na Instagramu sdílela fotografie svého otce v ochraném obleku. „Většinou to v našich životech bývá tak, že jsou rodiče pyšní na své děti, ale já jsem už hodně dlouho pyšná na své rodiče. Na maminku za to, jakým je člověkem a že i přes všechnu práci, co má, pomáhá jiným. Taťku jsem obdivovala vždycky!"  napsala dýdžejka.

"Myslím, že kdyby s nimi každý strávil, byť jeden den, divil by se s čím vším se musí potýkat (kor v Praze). Když si představím kolik životů za těch 30let zachránil jsem na něj neskutečně pyšná. V téhle době se o něj sakra bojím," přiznala Pomeje.

Její strach je pochopitelný. Lékaři kromě těžké práce navíc každý den riskují, že se sami nakazí. Práci jejího tatínka v komentářích ocenila celá řada fanoušků.  "Andrejko, Váš tatínek má můj obrovský obdiv, je to práce pro hrdiny vždy, ale v téhle době obzvlášť. Přeju Vám abyste na svého tatínka mohla být pyšná, alespoň tak dlouho, jako já na svého .Letos mu bude 91 a pořád v plné kondici," napsala fanynka. "Jsou to hrdinové. Děkuji všem v první linii, vážím si jejich práce," zněl další komentář.

Andrea Pomeje před plastikou poprsí nafotila sexy fotky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.