Andrea o umírajícím manželovi: Věděla, že na ni čekal, ale ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Andrea o umírajícím manželovi: Věděla, že na ni čekal, ale ...

Andrea Pomeje a Jiřím Pomeje (†54)
Andrea Pomeje a Jiřím Pomeje (†54) (archiv)

Na život s Jiřím Pomeje (†54) vzpomíná jako na jednu velkou „diskošku“, jak prozradila v rozhovoru pro Extra.cz vdova Andrea. Jednoznačně ji okouzlil tím, jakou měl energii a jaký měl „drive“. Přesto jejich vztah skončil víc než smutně.

I když vše vypadalo nejdřív na pohádku, Andrea porodila Jirkovi vytouženou dceru, nakonec přišel zlom, kdy se ukázalo, že i soužití tohoto manželského páru má své trhliny. „Náznaky byly vlastně od začátku. Jirka byl svým způsobem svérázný,“ přiznala jeho žena. „Spoustu věcí si nalhával, žil v takové nepřítomnosti, spoustu věcí si nedokázal přiznat. Tím, jak lhal sobě, lhal i ostatním,“ zmiňuje Andrea pro eXtra.cz prvotní náznaky, že vše není jen sluncem zalité. Tím prý klesala její důvěra, která se už pak špatně získává zpět.

„Největší zlom byl, když se narodila malá a když jsem se z toho deliria probrala. Začala jsem chtít věci, které před tím nedělal. Což beru i jako svoji chybu, protože chtít, aby se někdo změnil v padesáti, úplně nejde,“ přiznává s tím, že ještě před jeho nemocí procházela velmi těžkým obdobím, kdy už jí docházelo, že ve vztahu s manželem nevydrží. Jenže i když doufala, že ho nemoc, která přišla v zápětí, změní, nestalo se tak.

Když se mu pak rakovina vrátila, bohužel už k němu Andrea neměla přístup. „Nějakým způsobem jsem se s ním rozloučila sama. Pak… Ale myslím si, že na to čekal… Byla to ale domluva. Nechtěla jsem ho stresovat, ale mohla jsem tam jít. Bylo to na mně. Byla jsem jeho manželka a mohla jsem kdykoliv rozrazit dveře. Ale hodně jsem o tom mluvila s jeho sestrou a maminkou, které tam chodily. A měly názor takový, že ho každá zmínka o mně nebo o Aničce hrozně rozruší,“ z toho máma jeho jediné dcery vyvodila, že je lepší nejít tam. I když věděla, že by si to asi přál. „Myslím si, že by byl rád,“ dodala pro uvedený web na závěr.

Na video s Andreou Pomeje se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
16. 2. 2020 • 22:21

dajka123
hm, až teď jsem si přečetla že si bral půjčky i na to, aby živil Andreu a dítě.Ona mě nijak nezajímá, ale jeho lituju.

-bello-
16. 2. 2020 • 14:54

dajka123
myslím, že za dluhy mohla Andělská tvář a Anrea si ho vzala , protože holt dokázal okouzlit ženský.A každou z těch co měl vytáhl nahoru, i když u Bartošové to byla zbytečná práce.
Nejvíc do bulváru heká Michaela Kuklová , která za něho měla nejvíc rolí a žije z nich vlastně doteď.Kdo by ji jinak znal! Extra herečka to není.Tak leda do seriálů.A do těch podnikatelských podniků s ním šla úplně dobrovolně a ráda.
Doteď mi je líto, že umřel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.