Otec Jiřího Pomeje (†54) odešel rok po synovi: Zemřel na stejnou nemoc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Otec Jiřího Pomeje (†54) odešel rok po synovi: Zemřel na stejnou nemoc

Pomeje starší odešel rok po synovi.
Pomeje starší odešel rok po synovi. (archiv Blesku)

Rok po smrti Jiřího Pomeje (†54) se opakoval mrazivý scénář! Jeho tatínek Jiří Pomeje st. (†76) podlehl stejné nemoci. Dostal rakovinu hrtanu, která se dostala do kostí a pak celého těla, stejně jako v případě herce a dabéra.

„Pan Pomeje se o své nemoci dozvěděl, ještě když Jirka žil. Tuhle informaci ale před Jirkou zatajil, nechtěl na smrt nemocného syna ještě víc zatěžovat,“ prozrazuje Aha! přítel rodiny Pomeje a mecenáš Pavel Pásek (53). Nemoci podlehl v druhé polovině března, po roce tak odešel za synem.

Hurikán Dalibor Janda o Jiřím Pomeje (†54): Ta zpráva mě ranila...

Video se připravuje ...

Neviděl vnučku
„Ještě loni v létě se viděl s Aničkou, a pak už si jen párkrát zatelefonovali. Vím, že jeho léčba byla náročná a neprobíhala dobře, proto se ani neplánovalo, že by se nějak setkali. Tu zprávu mi volala Jirkova sestra Petra a pokud vím, nepřál si ani pohřeb,“ potvrzuje Aha! informaci webu eXtra.cz vdova po Jiřím Pomeje Andrea (32). „Měl rakovinu hrtanu, nemoc mu ale na konci metastázovala do kostí a pak následoval velmi rychlý konec. Oba to měli jako přes kopírák. Je to děsivé,“ smutní krásná dýdžejka.

Pizingerová na pohřbu Jiřího Pomeje (†54): Nad rakví mu hráli Bartošovou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.