Ester se rozparádila: Luxusní tanečnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ester se rozparádila: Luxusní tanečnice

Ester Ledecká
Ester Ledecká (Profimedia.cz)

Chlapa doma nemá, tak si trsá sama. „Pořád se ještě najde spousta lidí, co si myslí, že jsem pohybově nadaná. Tímhle videem je vyvedu z omylu,“ komentovala sněhová obojživelnice Ester Ledecká (25) svůj aprílový taneček.

„Pořád se ještě najde spousta lidí, co si myslí, že jsem pohybově nadaná. Tímhle videem je vyvedu z omylu,“ komentovala sněhová obojživelnice Ester Ledecká (25) svůj aprílový taneček. „Trénovala jsem to v karanténě celej tejden!“ smála se svému ladnému vlnění. Jenže fanoušci jí místo kritiky zasypali aplausem! „Jste luxusní!“ „Taky chci takto umět tančit!“ vzkazovali. Tleskali dokonce i profesionální tanečníci či zpěvák Ben Cristovao. Ta holka prostě umí všechno...

TOP události roku 2018: Kralovala Ledecká, šokovali Chorvaté

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
9. 4. 2020 • 15:07

Beriem na vedomie, bello. To je pre mňa novinka, že vy veríte na existenciu ľudskej duše. A možno som tú psychológiu aj vyštudovala. No nič v zlom, už na vás nebudem nikdy reagovať. Príjemné sivatky..

-bello-
8. 4. 2020 • 21:54

liana@...
madam, "odporúčam " vám buď vystudovat psychologii, anebo si na psychologa lidských duší přestat hrát.

lekno
7. 4. 2020 • 12:19

Načo tie výkričníky - bello ? Príspevky od vás kričia samé - už len tým obsahom. Ešte viac ich zvýrazňovať netreba. Áno, bulvár je osobný, máte pravdu. Ale myslela som to tak, že spomínané komentáre od defakto+bello sú až osobne zaujaté. Akoby pochádzali od ženy, ktorej Ester nejako negatívne zasiahla do života. Lebo napísať o tej športovkyni v zmysle, že všetky ostatné holky sú viac sexi, než ona - názor, ako od malej žiačky, s nutnou potrebou zhodiť tú druhú aspoň slovne, keď inakšie sa nedá. A dôvod bude možno nejaký chlapec, ktorému boli dobré obidve k "hrátkam na piesočku", čo dievča nedokáže tak ľahko spracovať. Odporúčam - klídek. Všetko sa porieši k vašej spokojnosti..

-bello-
5. 4. 2020 • 21:30

liana@...
bulvár je setsakra ! " osobní "
Kdyby ne, nebylo by o čem!

lekno
5. 4. 2020 • 12:40

Názor od defakto, cit. : snad každá jiná obyčejná holka má v sobě víc sex- epílu než jej má ona." Tak to je už riadne osobné. Podobne by zhodili zrejme aj policajní kolegovia Sandru Bullock v komédii "Miss - špeciálny agent". Ale oni by si len robili srandu, kdežto defakto i bello myslia svoje názory vážne. Tí policajti mali kolegyňu pomaly za chlapa - keďže ona sa ako chlap i nadstavila - lebo robila v práci plnej chlapov - mužskú robotu. No stačili profesionálne zásahy týmu a skúseného poradcu, ktorý to napriek všetkej kritike myslel s ňou dobre - a odrazu bolo na svete vhodné dievča pre súťaž krásy. Píšem preto, lebo táto energická športovkyňa mi trocha pripomína Sandru B. - s tým úsmevom. Napr. na foto č. 11 rozhodne nevyzerá zle. Ale to si všimne iba človek s nezaujatým postojom..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.