Chlapa doma nemá, tak si trsá sama. „Pořád se ještě najde spousta lidí, co si myslí, že jsem pohybově nadaná. Tímhle videem je vyvedu z omylu,“ komentovala sněhová obojživelnice Ester Ledecká (25) svůj aprílový taneček.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Beriem na vedomie, bello. To je pre mňa novinka, že vy veríte na existenciu ľudskej duše. A možno som tú psychológiu aj vyštudovala. No nič v zlom, už na vás nebudem nikdy reagovať. Príjemné sivatky..
Načo tie výkričníky - bello ? Príspevky od vás kričia samé - už len tým obsahom. Ešte viac ich zvýrazňovať netreba. Áno, bulvár je osobný, máte pravdu. Ale myslela som to tak, že spomínané komentáre od defakto+bello sú až osobne zaujaté. Akoby pochádzali od ženy, ktorej Ester nejako negatívne zasiahla do života. Lebo napísať o tej športovkyni v zmysle, že všetky ostatné holky sú viac sexi, než ona - názor, ako od malej žiačky, s nutnou potrebou zhodiť tú druhú aspoň slovne, keď inakšie sa nedá. A dôvod bude možno nejaký chlapec, ktorému boli dobré obidve k "hrátkam na piesočku", čo dievča nedokáže tak ľahko spracovať. Odporúčam - klídek. Všetko sa porieši k vašej spokojnosti..
Názor od defakto, cit. : snad každá jiná obyčejná holka má v sobě víc sex- epílu než jej má ona." Tak to je už riadne osobné. Podobne by zhodili zrejme aj policajní kolegovia Sandru Bullock v komédii "Miss - špeciálny agent". Ale oni by si len robili srandu, kdežto defakto i bello myslia svoje názory vážne. Tí policajti mali kolegyňu pomaly za chlapa - keďže ona sa ako chlap i nadstavila - lebo robila v práci plnej chlapov - mužskú robotu. No stačili profesionálne zásahy týmu a skúseného poradcu, ktorý to napriek všetkej kritike myslel s ňou dobre - a odrazu bolo na svete vhodné dievča pre súťaž krásy. Píšem preto, lebo táto energická športovkyňa mi trocha pripomína Sandru B. - s tým úsmevom. Napr. na foto č. 11 rozhodne nevyzerá zle. Ale to si všimne iba človek s nezaujatým postojom..
jity
blbost !
Nevyjádřila jsem se, že ve sportu je Ledecká nula.Čti pořádně !
A ještě něco!Je mi úplně jedno co kdo dokázal.Jsem v bulváru a hodnotila jsem, jak je nadaná na tanec ( jakože vůbec ) a jak je chytrá ( jakože vůbeca to vím ! ) a jak vypadá ( jakože vůbec) .A Ledecký patří do rodiny a je její velký "manažer", takže jsem se vyjádřila i k němu! Když se ti to nelíbí, přehoď se kanál "Sport " a hodnoť kdo co a víc dokázal ( bože zaková blbost! )
Koukám, že bella nesnáší otce Ester, tak holt to Ester odnesla s plnou parádou. Ona na rozdíl od kritiků ve světě něco dokázala a jestli je hezká nebo chytrá vám může být jedno. Rozhodně dokázala více než ubožáci, kteří mlátí do klávesnice nenávist.
Niekto je moc náročný na vonkajšiu visáž. Nuž ale, každý má vlastné vnímanie estetiky a právo na svoj názor. Ester podľa mňa nie je žiadna ošklivka. Taká Indiánka športová, v ktorej sa zrejme práve v tomto čase aktivovalo utlmené "ženství". Aspoň neskuhrá kvoli coronavírusu a je pozitívne naladená. Iste to má svoj dôvod a stopy by možno viedli k nejakému riadnemu machovi, ktorý hlboko zapôsobil..,
Ester je nadaná na sport, který dělá , ale rytmus v těle nemá.Není přáno všem. Je hyperaktiví, není chytrá a ani najatý tutor jí do hlavy učení nenalil, ať Ledecký nekecá ! Bohužel ani hezká není. Kdykoli vidím její fotku, vybaví se mi pes šarpej. Nesnáším jejího otce, Ledecký a jeho kecy o politice, to je síla, ale ona za svého otce nemůže .