Klan Ledeckých šokuje: Trenér Esterky to měl ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Klan Ledeckých šokuje: Trenér Esterky to měl ...

Janek Ledecký
Janek Ledecký (Muzikál IAGO)

Zatímco my, kteří jsme ještě nákazou neprošli, jsme v permanentním strachu, co se s námi stane, pokud do kontaktu s koronavirem přijdeme, zpěvák Janek Ledecký (57) pro web idnes.cz přiznal, že už má nemoc COVID-19 nejspíš za sebou.

Jak zmiňuje uvedený web, po návratu ze zahraničí měli prý oba s manželku Zuzanou neobvyklé dýchací potíže. „Snowboardový trenér Esterky to měl. Přivezl si to odtamtud, kde jsme byli všichni dohromady,“ vysvětlil Janek Ledecký pro pořad TopStar, že je více než pravděpodobné, že se to nevyhnulo tedy ani jim.

„Jsme s manželkou přesvědčeni, že jsme to měli taky a že patříme k té šťastné části populace, která má buď žádné, nebo jen úplně nepatrné subjektivní příznaky, které člověk neřeší,“ řekl zpěvák, který si nemoc zřejmě přivezl z hor ve Švýcarsku či Rakousku.

„Pociťoval jsem diskomfort co se týká plic, na který nejsem zvyklý. Zuzka měla něco podobného a myslela si, že jí přišla alergie. Za tři dny to přešlo. Stejně jsem byl po návratu z hor devatenáct dní doma v karanténě,“ popsal Ledecký svoji zkušenost.

Co prozradil Janek Ledecký o dceři? Na video se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.