Martin Dejdar: Tvrdá šikana v rodině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Martin Dejdar: Tvrdá šikana v rodině

Dejdarovi se jako majorovi Strouhalovi naskytl hrůzný pohled.
Dejdarovi se jako majorovi Strouhalovi naskytl hrůzný pohled. (Foto TV Nova)

Když se vysloví jeho jméno, mnozí si vybaví Barta Simpsona z nesmrtelného seriálu, kterého dlouhé roky namlouvá, jiní si ho zase představí v jeho hereckých rolích. Martin Dejdar (55) je ale jasným důkazem toho, že popularita se neodpouští. Proto musel prakticky ze dne na den zasáhnout.

Málokdo si před lety všiml, že se herec s rodinou stáhl na čtyři roky do USA. Měl k tomu tenkrát ale pádné důvody – nežádoucí pozornost. „Pobyt mojí rodiny v Americe byl vlastně zapříčiněn z velké části tím, že jsem cítil ohrožení rodiny. Ze stran médií. A syn byl ohrožený šikanou ve škole, kterou prostě nebylo možno řešit…“, přiznal Dejdar v jednom z rozhovorů, jak uvádí magazín Aha! pro ženy.

Právě šikana byla jednoznačný impulz, že je čas na změnu. „Nevím, proč, by měly moje děti trpět…“  je přesvědčený o správnosti svého rozhodnutí ještě s odstupem let. Zároveň ví, že spouštěčem byla právě jeho popularita. „Tak jsem prostě jednou takhle o prázdninách bouchnul do stolu, bylo to 1. srpna , a 10. jsme odletěli pryč. Aniž bychom věděli, co nás čeká.“ Na slunné Floridě prožili společně pak čtyři roky. Myšlenku, že by se tam jednou s manželkou natrvalo vrátili, herec vůbec nezatracuje. Kromě anonymity jim tam totiž prý vyhovuje i naprostý klid.

Na rozhovor s Martinem Dejdarem, kde mluví o strachu o děti, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
6. 3. 2020 • 21:10

A nebyla to šikana za filmový propadák Panství? To asi způsobil až příliš slávy a peněz chtivý otec rodiny,že? Barta mluví hodně dobře a viděl jsem i některé další 'kusy',ale osobní chování a jednání stojí za 3,14 .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.