Michal David: Bolestivé rodinné fiasko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Michal David: Bolestivé rodinné fiasko

Michal David
Michal David (Foto ara)

Hitmaker Michal David (59) si nedávno pochvaloval, že jsou po návratu dcery velká šťastná rodina. Nyní to však podle jeho slov vypadá tak, že s malým vnukem opět zůstanou s manželkou sami. Dcera Klára (30) totiž pravděpodobně zase prchne z Česka.

„Nechce tady dělat. Oxford nestudovala pro nic za nic! Naopak potřebuje ho zúročit, tak teď samozřejmě řeší, kde bude pracovat. Má různé možnosti. V Londýně, Dubaji, Abú Zabí a tak… Vystudovala všechno v angličtině a tady neuplatní to, co umí. Nejen z hlediska platu, ale i kvůli čemu to tam studovala, tady na to není bohužel vůbec platforma. Jsem na ni pyšný, ale je to těžké najít to uplatnění,“ pověděl Michal David Blesku.

A co bude s malým Sebíkem? Odjede do ciziny s maminkou? „Ne, určitě nepojede s ní. Sebík se tu učí, má tu kamarády, chodí do školy, to určitě nebude možný,“ dodal David. Dcera Klára tak pravděpodobně bude opět žít bez syna.

Video s Michalem Davidem najdete zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.