Nečekaná prosba Vondáčkové: Osudové datum se blíží… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nečekaná prosba Vondáčkové: Osudové datum se blíží…

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Foto: Robert Klejch, Pavel Machan)

Manželství Lucie Vondráčkové (39) skončilo. S tím, že už s Tomášem Plekancem (36) nebudou tvořit partnerskou dvojici, se zpěvačka vyrovnala. V současnosti má ale nervy z něčeho docela jiného. A jde o hodně!

Lucie Vondráčková nedávno skórovala na filmovém festivalu v Mexiku, odkud si odvezla cenu za nejlepší herečku v hlavní roli ve filmu Beyond Her Lens. Snímek bodoval podle webu Expres.cz i ve Spojených státech. „Vyhráli jsme ocenění s názvem Remi Award na festivalu WorldFest-Houston v americkém Texasu,“ jásali tvůrci. Po smolném období tak Vondráčková konečně zase sklízí „ovoce“.

„Toto je jedna z největších ctí, jaké se nám kdy dostalo! Díky ocenění Remi Award na festivalu WorldFest-Houston v americkém Texasu máme další reálnou šanci zabodovat v mezinárodní konkurenci. Za náš film Beyond Her Lens tam pojede herec Bob Boudreaux, který ve snímku hraje šéfa Alex, již ztvárnila Lucie Vondráčková,“ uvedli k události zástupci společnosti Hirsch Pictures.

Pokud by na 53. ročníku mezinárodního WorldFest festivalu v texaském Houstonu zabodovali, kvalifikovali by se na Canadian Screen Awards, což je kanadský ekvivalent Oscarů. Vítězství by si pochopitelně přála i představitelka ženské role Lucie Vondráčková. Proto neváhala prosit o podporu fanoušky na sociální síti. „Festival se koná 17. až 26. dubna, držte nám prosím všechny vaše palce,“ napsala k události, která ji může vynést z pozice favoritů mezi skutečné vítěze, jak uvádí portál Expres.

Na šokující přiznání Lucie Vondráčkové se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
cathygutie...@...
29. 2. 2020 • 09:40

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

malavelka
28. 2. 2020 • 18:51

Není dobré žít jen sám pro sebe

DWEI
28. 2. 2020 • 13:14

Titulek - Nečekaná prosb Vondáčkové.....Na Vondáčkovou a na její prosby kašleme.... - úplně se nám zprotivila tím jejím diblíkovstvím, lhaním, avantýrou nejen s Hádkem.......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.