Skupina Karma: Vondráčková je nejlepší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Skupina Karma: Vondráčková je nejlepší!

Neno, Tara a DJ Pipi v pražském Misch Maschi pokřtili své dvojcédéčko největších hitů.
Neno, Tara a DJ Pipi v pražském Misch Maschi pokřtili své dvojcédéčko největších hitů.

PRAHA – Chorvatské trio Karma opět zavítalo do České republiky! V pražském klubu Misch Masch totiž nejprodávanější zahraniční skupina v České republice v letech 2002 až 2004 pokřtila své dvojcédéčko největších hitů!


„Jsme na placku moc pyšní a jsme ještě radši, že se na ni dostal i náš remix Heleny Vondráčkové,“ přiznala deníku Aha! frontmanka kapely Tara!

Na cédéčku, které obsahuje 33 skladeb, se totiž dostala i cover verze legendárního singlu Dlouhá noc od Heleny Vondráčkové! „Z našeho vydavatelství nám nabídli, že bychom mohli předělat jakoukoliv Heleninu píseň, a my jsme si nakonec právě vybrali Dlouhou noc. Ta písnička je totiž taneční sama o sobě, a snad jsme ji moc nepokazili. Kliknutím zvětšeteSpolupráce s Helenou byla parádní, je to krásná ženská se smyslem pro humor,“ přiznala deníku Aha! krásná zpěvačka, která si prý Českou republiku přímo zamilovala. „Máte tady skvělé pivo a chlapi také nejsou k zahození.“

To dýdžejovi Pipimu se zase u nás nejvíce líbí vnadné tvary krásných Češek. „Jak to děláte, že jsou všechny tak hubené? To u nás není,“ ptá se Pipi, kterého do kompletní sestavy Karmy ještě doplňuje zpěvák Neno. Kdo ve středu na koncertě Karmy, která se proslavila především svým hitem Just Be Good To Me, v Misch Maschi chyběl, nemusí zoufat. „V prosinci bychom se sem měli zase vrátit, takže si nás můžete poslechnout i v zimě,“ slibuje sympatické trio.


Autor: VOJTĚCH KRISTEN
Foto Aha! – Alexandr Malachovský

29.9.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.