Průšvih Veroniky Gajerové: Je to horší, než se tušilo… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Průšvih Veroniky Gajerové: Je to horší, než se tušilo…

Veronika Gajerová
Veronika Gajerová (herminapress.cz, archiv Blesku)

Není to tak dlouho, kdy na herečku a bývalou manželku režiséra Petra Kracíka prasklo, že se topí v milionových dluzích a že si spoustu peněz napůjčovala i od svých hereckých kolegů a přátel. I když se dušovala, že všechno splatí a že už má situaci pod kontrolou, časopis Sedmička přišel s dost šokujícími fakty.

Veronika Gajerová v listopadu pro Blesk řekla, že se dostala do finanční krize po rozpadu manželství s Kracíkem, který odešel před lety kvůli Tereze Kostkové. „Moje finanční problémy se vlastně táhnou od té doby, co ode mě odešel Petr Kracík. Zůstala jsem se svými dvěma dětmi sama, a ač to tak nevypadá, tak svým způsobem jsem taky oběť,“ přiznala pro citovaný deník.

Na podzim její dluh činil celkem 3 200 000 korun. „Požádala jsem si o oddlužení, najala si dobrého právníka. V podstatě jdete s křížkem po funuse, protože teď už je ta situace jiná než před půlrokem. To bylo daleko horší. Prostě mám pocit, že v tuhle chvíli to zvládnu. Všem lidem, kterým dlužím, bych to ráda dala a samozřejmě dám,“ dušovala.

Jenže podle zjištění magazínu Sedmička se zázrak nestal a situace je ještě o dost horší. Protože její dluh se podle informací časopisu vyšplhal na astronomickou částku 4 777 113 Kč. Z dokumentu, kterým Sedmička disponuje, pak prý vyplývá, že největší část jejího závazku tvoří úroky z půjček a pokuty z prodlení. Jenže věřitelů je mnohem více. Podle citovaného časopisu až čtyřicet jedna. Z toho se bude dostávat herečka jen velmi obtížně!

Veronika Gajerová vyhlásila bankrot: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dandova
31. 1. 2020 • 11:26

Jasně, a může za to někdo jinej.

vemenozmojistary
30. 1. 2020 • 19:09

To je lůza, na blití je z ní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.