Tajemství Stockholmského syndromu: Se Švehlíkem hrály skutečné prostitutky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství Stockholmského syndromu: Se Švehlíkem hrály skutečné prostitutky

Herec nevěděl, kam s očima.
Herec nevěděl, kam s očima. (FOTO ČT, ara)

Do vyhlášených uliček lásky s červenými lucernami v Amsterdamu zavítali tvůrci dvoudílného filmu České televize Stockholmský syndrom. Polonahé krásky za výlohami nebyly komparzistky, ale opravdové prostitutky! A hlavní hrdina David Švehlík (47) se zase ocitl v českém nevěstinci...

Napínavý příběh o obchodu s bílým masem uchvátil už svou první částí přes 1,2 milionu diváků, kteří si jistě nenechali ujít ani včerejší pokračování.

Na tajňačku
Režisér Dan Svátek (44) si potrpí na autenticitu, proto se rozhodl natáčet nejen v Česku, ale také v Nizozemsku. „Dívky v oknech nebyly herečky, to byly ku*- vy. Byla to nejzábavnější část natáčení. Prostě Amsterdam,“ řekl deníku Aha! režisér. „My jsme tam vyrazili s kameramanem Kubou Šimůnkem jen ve dvou a cítili jsme, že tam je potřeba točit opravdu opatrně a nenápadně,“ prozradil Svátek.

Sexy blondýna
Do role odepsaného policisty, který jako soukromé očko pátrá po dvou ztracených českých dívkách, jež se staly oběťmi obchodu s bílým masem, obsadil Davida Švehlíka. Pátrání ho zavedlo také do nevěstince, kde ho lákala nejedna lehká děva. Jednu z nich, mimořádně obdařenou, dokonce odmítl a měl co dělat, aby si uhlídal oči. Sexy blondýnka bez ostychu ukázala svá pevná ňadra i zadeček! To už samozřejmě nebyla prostitutka, ale herečka.

Holčička na hřišti opravdu plakala
Nejdrsnější scéna se odehrála hned v úvodních minutách první části filmu. Na přestřelku na dětském hřišti, při níž policista nemilosrdně odbouchne psa, který pokousal malou holčičku, a ještě nešťastnou náhodou postřelí a zmrzačí jeho majitele, David Švehlík jen tak nezapomene. „To bylo hodně těžký. Nerozumím tomu, že rodiče svolí, aby jejich dítě točilo takové věci! Musím přiznat, že z toho mám vždycky blbé pocity. Ta holčička u toho plakala...“ prozradil herec a trojnásobný otec.



Přečtěte si
josefvyskoc
20. 1. 2020 • 13:51

Kujva, to je to nejlepší co vás může v životě potkat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.