Rychtář zaútočil na exmanželku Darinu: Osočil ji ze žhářství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rychtář zaútočil na exmanželku Darinu: Osočil ji ze žhářství!

Darina Nová se k celé situaci odmítá vyjadřovat.
Darina Nová se k celé situaci odmítá vyjadřovat. (Foto Aha! – Pavel Machan, Dan Černovský, ara)

Drsnému obvinění z úst Josefa Rychtáře (61) čelí jeho exmanželka Darina Nová (60). Vdovec po Ivetě Bartošové (†48) tvrdí, že za požárem jeho auta stojí právě ona se synem!

V úterý ve tři hodiny ráno se stříbrný Wolkswagen Passat ocitl v plamenech. „Jsme s mojí rodinou naprosto přesvědčení, že za tím stojí paní Nová a pan Havelka. Takže moje exmanželka a můj syn,“ tvrdí Rychtář v rozhovoru pro server Expres.cz.
Deník Aha! proto kontaktoval Darinu Novou. „Chování pana Rychtáře, veškeré jeho činy a řeči jsou mi už delší dobu úplně jedno. Zaslouží si pouze ignoraci,“ sdělila Aha! rázně Rychtářova exmanželka. „I právník nám se synem poradil, ať na nic nereagujeme a popřípadě komunikujeme pouze prostřednictvím Policie ČR,“ dodala Nová.

Její známý, který si nepřeje být jmenován, byl ale sdílnější. „Auto začalo hořet s plným Rychtářovým vědomím. Exmanžel Bartošové má rád pozornost a té se mu teď moc nedostává,“ tvrdí zdroj. Škoda byla vyšetřovatelem vyčíslena na osmdesát tisíc korun. Ten také potvrdil, že příčinou bylo úmyslné zapálení.

Na video s Josefem Rychtářem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
nicnezpravda
16. 1. 2020 • 13:40

Auto si zapálil sám kvůli pozornosti médií plus aby mohl obvinit syna a svou ex

DWEI
16. 1. 2020 • 10:33

Že by pojistný podvod? A navíc pozornost bulváru?????

hejhej
16. 1. 2020 • 09:12

Primitivní násilník Rychtář potřebuje peníze, tak podává do medií idiotské a nepodložené informace. Je to na žalobu na debila Rychtáře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.