Dojemné vyznání Dary: Slova plná lásky tomuto muži... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dojemné vyznání Dary: Slova plná lásky tomuto muži...

Dara Rolins
Dara Rolins (Dara Rolins)

Vánoční koncert Dary Rolins (47) byl jedno velké dojetí a ti, kdy Fóra Karlín vyrazili, možná i chvilkami zaslzeli. To nejen proto, že zpěvačka dojemně zavzpomínala na Karla Gotta (†80). Svoji roli v tom sehrál i její ex.

Ten totiž se svojí bývalou láskou a matkou dcery Laury na pódiu společně vystoupil a doprovodil ji hrou na ukulele. Přidal ale několik romantických gest: poklekl na kolena, předal ji růži, následně ji políbil a objal. Zkrátka dokonalá scéna jako vystřižená z filmu.

Emotivní setkání pak Dara okomentovala ještě na svém Instagramu: „Matěj byl jediným z hostů na mém Vánočním koncertě. A to z celkem pochopitelných důvodů, je pro mě jedním z nejdůležitějších lidí. Navždy. Je spoluautorem mojí největší lásky, Lolinky. Nejlepší táta, moje rodina. Těšilo mě mít ho v tento magický večer na jevišti, po svém boku, opravdu MOC!“ dojala fanoušky na sociální síti ještě jednou.

Dara Rolins v rozhovoru přiznala, proč tak září: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.