Moučková se obula do Zemana: NEČEKANÉ ODHALENÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Moučková se obula do Zemana: NEČEKANÉ ODHALENÍ

Kamila Moučková má na prezidenta jasný názor.
Kamila Moučková má na prezidenta jasný názor. (Foto archiv Blesku, Jakub Poláček)

Bývala rozhlasová a televizní hlasatelka a chartistka Kamila Moučková (91) se demokracie dožila až v 61 letech. Ze současného stavu naší svobody je ale, jak přiznala v rozhovoru pro DVTV rozhořčená. A stejně tak z prezidenta Miloše Zemana.

V rozhovoru pro uvedenou internetovou televizi reagovala bývalá hlasatelka i na předávání státních vyznamenání na Pražském hradě. Hned v úvodu připustila, že tu postrádala důležité lidi. I když jí to svým způsobem nepřekvapilo. Český prezident pro ni totiž není neznámou osobou.  „Znám ho přes padesát let. Je to neuvěřitelně vzdělanej, chytrej, sečtělej pán. Má ale jednu strašnou vlastnost. Je mstivej a vrací rány, které mu byly za života uštědřeny. A to čím dál víc. Mám pocit, že kdyby byl rozumnej, tak už to vzdá, protože to není dobrý,“ uvedla pro DVTV Kamila Moučková s tím, že je pro ni šokující i fyzická kondice nejvyšší hlavy státu.

Podle ní by proto bylo lepší, kdy z funkce odstoupil, navzdory tomu, co říkají lékaři: „Já si myslím, že je velice nemocnej. Vypadá strašně. Včera na Hradě to bylo hrozný. Dílem jsem ho litovala, dílem jsem si říkala, že by měl být soudnej,“ vysvětluje žena, jež se dokázala vzepnout tehdejšímu komunistickému režimu, jak na Miloše Zemana momentálně nahlíží. Netají se tím, že by podle ní měl raději svoji funkci opustit.

Kamila Moučková prodělala před rokem závažný úraz. O těžké rekonvalescenci promluvila v tomto rozhovoru: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vampouch
30. 10. 2019 • 21:54

Opět jedna baba chartistická o kterou se nadá ani opřít koště..... Tak aspoň uráží.

defakto
30. 10. 2019 • 18:49

... paní Moučková , vy ani nechtějte vědět co jsi myslí většina lidí o Vás !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.