Rozvod tenisty Nováčka po 29 letech: Už líbá jinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvod tenisty Nováčka po 29 letech: Už líbá jinou!

Po devětadvaceti letech manželství se vztah Karla Nováčka s Mayou rozpadl. V poslední době už žili odděleně.
Po devětadvaceti letech manželství se vztah Karla Nováčka s Mayou rozpadl. V poslední době už žili odděleně. (Profimedia.cz)

Skoro tři dekády strávila manželka Maya po boku svého muže, procestovala s ním svět, porodila mu tři děti. Přesto jejich manželství nevydrželo a tenista Karel Nováček (54) svoji ženu opustil. Dlouho sám ovšem nezůstal. Po rozvodu už se ukazuje s jinou.

Nebyla to rána z čistého nebe, sportovec se totiž pravidelně objevoval ve společnosti neznámé dívky už delší dobu. Teprve včera ale rozpad manželského svazku oficiálně potvrdila i manželka Maya. „Drazí přátelé a rodino, Karel a já už nejsme manželé. Věci prostě někdy nefungují a bylo nejlepší učinit rozhodnutí poté, co jsme už nějakou dobu žili odděleně,“ napsala tenistova bývalá žena na sociální síť. Na závěr jen lakonicky na adresu exmanžela dodala: „Přeji mu vše nejlepší“.

Lásce se zkrátka poručit nedá a Nováček je podle Blesku zamilovaný do své nové přítelkyně až po uši. Na Facebook hrdě nasdílel jejich líbací fotku s komentářem: „Když máš to štěstí a najdeš svoji spřízněnou duši, tak je každý den lepší,“ rozplýval se ve stejné chvíli, kdy jeho bývalá žena stručně oznamovala rozvod.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.