Kateřina Sokolová: Šlapala o závod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Kateřina Sokolová: Šlapala o závod!

Kateřina Sokolová
Kateřina Sokolová (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Katka Sokolová (18) dokazuje, že zdravý způsob života je ta nejlepší cesta ke kráse! Úřadující Miss ČR se totiž v sobotu po poledni účastnila velkého závodu seniorů v jízdě na rotopedech při příležitosti dojezdu opravdového cyklistického závodu Praha – Karlovy Vary – Praha.

Katka Sokolová (18) dokazuje, že zdravý způsob života je ta nejlepší cesta ke kráse! Úřadující Miss ČR se totiž v sobotu po poledni účastnila velkého závodu seniorů v jízdě na rotopedech při příležitosti dojezdu opravdového cyklistického závodu Praha – Karlovy Vary – Praha.

A že jí to pěkně šlapalo! Kateřina se nenechala dvakrát pobízet a ujela hned několik kilometrů. Kromě Sokolové dorazili seniorům pomoci také cyklističtí veteráni jako Jan Smolík, Jaroslav Kvapil nebo Pavel Doležel. Nejrychlejší družstvo poté získalo Cenu Veselého seniora, jejíž výtvarnou podobu navrhl Bořek Šípek. Akci, kterou provázela moderátorka Michaela Dolinová, přichystal nadační fond Veselý senior a SK Neumětel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.