Hardt (84) po boji s rakovinou: Už zase na jevišti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hardt (84) po boji s rakovinou: Už zase na jevišti

Herec věří, že je z nejhoršího venku.
Herec věří, že je z nejhoršího venku. (Aha! – Marek Pátek, Jiří Venclík)

Vyslechl si drsný ortel! Lékaři Antonínu Hardtovi (84) letos v létě našli rakovinu a vzali mu dvě třetiny žaludku. Chvíli to vypadalo, že už může na divadlo zapomenout. Před týdnem se ale opět na jeviště vrátil. „Zahrál jsem si v Přeletu nad kukaččím hnízdem,“ prozradil herec Aha!.

Hardt měl z návratu na scénu po těžké nemoci trochu obavy. „To víte, museli jsme dělat oprašovačku, tedy zkoušet znovu představení, protože jsme hru vlastně dva a půl měsíce nehráli. Byly divadelní prázdniny,“ svěřil se. „Měl jsem toho dost, bylo to po té rekonvalescenci po zákroku trochu náročné,“ přiznal herec. V Divadle Radka Brzobohatého měl s principálkou Romanou Goščíkovou (36) dohodu, že kdyby to náhodou ze zdravotních důvodů nezvládl, nasadí alternaci a s návratem na jeviště se ještě počká. Naštěstí to ale dokázal.

„Nemůžu svůj výkon sám hodnotit, ale myslím, že jsem to zvládl. Neměl jsem žádné potíže,“ raduje se herec. Musel po operaci trochu změnit jídelníček, ale může nyní už v podstatě jíst vše, jen v malém množství. „Je to zásluha pana profesora Pafka, že zase mohu hrát. Návratu do normálního života si fakt moc vážím,“ ujistil herec deník Aha!. A bylo na něm vidět, že je hodně šťastný...

Antonín Hardt na pohřbu Stanislava Zindulky:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.