Zeťová nachytala Bednáře s milenkou: S Miss Hadašovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Zeťová nachytala Bednáře s milenkou: S Miss Hadašovou

Chlípný hokejista Bednář
Chlípný hokejista Bednář (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA - Drsná nevěra! Zpěvačka Helena Zeťová (26) je zralá na psychiatra. Její nervová soustava dostává pořádný nářez. Zpěvačka z toho navíc drasticky zhubla. Co se jí stalo? Načapala svého přítele, hokejistu Jaroslava Bednáře (30) s misskou Lucií Hadašovou (21)!

Drsná nevěra! Zpěvačka Helena Zeťová (26) je zralá na psychiatra. Její nervová soustava dostává pořádný nářez. Zpěvačka z toho navíc drasticky zhubla. Co se jí stalo? Načapala svého přítele, hokejistu Jaroslava Bednáře (30) s misskou Lucií Hadašovou (21)!

Šťastné prázdniny, které Zeťová prožila v milovaném v Řecku, jako by nebyly. Místo toho, aby se Helena soustředila na svou novou desku, mučí ji nevěra jejího přítele, bývalého snoubence Dary Rolins, Jardy Bednáře. Útočník hokejové Slavie se totiž zakoukal do letošní České Miss, Lucie Hadašové. „Bednář s Hadašovou spolu fotili něco do Playboye, přeskočila jiskra a nezůstalo jen u práce. A nějaká dobrá duše se postarala, aby se to Helča dozvěděla,“ šušká se v zasvěceném zákulisí showbyznysu o známém páru, jenž spolu žije víc než rok.

Podle informovaného zdroje měla Zeťová ztropit Bednářovi pořádnou scénu plnou slz, křiku a peprných nadávek. A jak reagoval Bednář? Údajně na kolenou přísahal Zeťové, že to není pravda, a že chce jen jí. „Helča se nejdřív nechala Járovými sliby ukolíbat, jenže pak ho načapala s Hadašovou někde v hospodě. A začalo to zase nanovo. Podle mě se Bednář nechce se Zeťovkou rozejít. A jí se do toho taky nechce, i když je zoufalá. Jednak ho miluje, jednak je na něm sociálně závislá. Nemá byt, auto,“ popisuje známý povedeného párečku. Odpustí nakonec Zeťová svému příteli?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.