Satoranští: SMUTNÉ POZADÍ JEJICH PŘÍBUZENSTVÍ! Proč se viděli jen na pohřbu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Satoranští: SMUTNÉ POZADÍ JEJICH PŘÍBUZENSTVÍ! Proč se viděli jen na pohřbu?

Jaroslav Satoranský a Tomáš Satoranský
Jaroslav Satoranský a Tomáš Satoranský (Foto ara)

Mají stejná příjmení. Jeden je legendární herec, hvězda seriálu z prostředí Modravy, druhý nejlepší tuzemský basketbalista. Jaroslav Satoranský (79) a Tomáš Satoranský (27) jsou příbuzní, jenže se vůbec nestýkají!

Rozkol v rodině? Kdepak. Satoranští jsou totiž propojeni přes několik »kolen«. „Tomáš je vnuk mého bratrance,“ usmál se slavný herec, kterého děti hltají coby Kubu z Krkonošských pohádek a dospěláci mu právě teď tleskají za roli majora Koutného z Policie Modrava.

Dříve mnozí považovali Tomáše za jeho potomka. „Ne, vážně to není můj syn,“ opakoval pořád dokola, když se ho ptali, co je s Tomem nového a jak se mu daří. „My se moc nestýkáme. Já se znám s jeho dědou, takže jsme se vlastně setkali jen jednou – na pohřbu,“ prozradil deníku Aha!.

Sice je slavným kumštýřem, jenže právě teď je v rodu Satoranských až dvojkou! Králem je čahoun Tomáš, v součastnosti nejlépe placený český sportovec (v dresu Chicaga v NBA vydělává cca 221 milionů Kč ročně), který senzačně táhne reprezentaci na mistrovství světa v basketbalu v Číně mezi osm nejlepších týmů planety. „Jsem rád, že dělá našemu jménu takovou čest,“ přiznal herec, který kariéru svého příbuzného sleduje a občas si prý vystřihne z novin i nějakou tu jeho fotku. „Věřím, že náhoda někdy dopomůže tomu, že se opět setkáme. A že to nebude zase na nějakém pohřbu...“ přál si Jaroslav Satoranský.

 Nejakčnější scéna seriálu Policie Modrava: Jirešová měla nehodu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5404086
2. 5. 2020 • 09:23

To: Ilonka Salačová- máte pravdu, tím se mi mladý Satoranský úplně zhnusil. Vůbec se nedivím Jaroslavovi, že se s ním nestýká. To je odjakživa úplně jiný člověk. Nikdy nadutý nebyl, a že to byl moc dobrý herec. Ten mladý je nadutý sebestředný blbec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.