Nová Tvář Urban z První republiky: Omládl jako Mikolas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nová Tvář Urban z První republiky: Omládl jako Mikolas!

Urban je od Mikolase k nerozeznání. Maskéři mysleli na každý detail i na tetování.
Urban je od Mikolase k nerozeznání. Maskéři mysleli na každý detail i na tetování. (Foto Blesk - David Turek, TV Nova)

Kdo by nechtěl být o deset let mladší? Robertu Urbanovi (33) se to poštěstí už zítra večer, kdy startuje šestá řada novácké show Tvoje tvář má známý hlas. Fešák ze seriálu První republika se promění v Mikolase Josefa (23).

Během zábavného večera se jako vždy představí všech osm soutěžících v naprosto dokonalých maskách. Jedno z výjimečných představení předvede i Robert. Má ale nelehký úkol, protože se bude muset převtělit do nejúspěšnějšího Čecha v dějinách Eurovize, který nejen výborně zpívá, ale také tančí. „Já Mikolasovi moc fandím a rád poslouchám jeho hudbu, takže jsem z této proměny byl nadšený a jsem hodně zvědavý, co na to řeknou diváci,“ svěřil se herec. Při tanečním tréninku dostal tu nejlepší možnou lekci. Cenné rady pro vystoupení mu totiž poskytl přímo sám Miki. Dokonce mu dal i velmi vzácný talisman – své ikonické brýle, které měl při jednom ze svých největších vystoupení na Eurovizi, kde skončil na šestém místě.

„Mám z toho obrovskou radost a těší mne to. Bylo skvělé slyšet někoho jiného zpívat vaši písničku a Robert odvedl opravdu výbornou práci,“ řekl deníku Aha! Mikolas, který se právě připravuje na své nadcházející turné Closer To You (Blíž k tobě), které bude probíhat v prosinci a od pondělí mají fanoušci možnost si na něj pořídit vstupenky.
Sympatický Robert Urban si věří: „Je to šestá řada a šestka je moje šťastné číslo,“ směje se. To, zda mu jeho numerologická předpověď přinese štěstí mohou sledovat diváci už zítra ve 20.20 na Nově.

Osm statečných

Kromě Roberta Urbana diváci uvidí Zuzanu Norisovou (40), Romana Zacha (46), Kateřinu Brožovou (51), Jána Jackuliaka (41), Debbi (26), Marka Lamboru (24) a Kateřinu Marii Fialovou (22), kteří se každý týden představí v rolích známých osobností světové i české populární hudby a budou soutěžit o finanční výhry pro dobročinné účely.

 Fešák z První republiky Robert Urban: Tvář vzal i kvůli mrtvému otci! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.