Meghan sakra přestřelila: ŽUMPA HADR! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Meghan sakra přestřelila: ŽUMPA HADR!

Vévodkyně Meghan
Vévodkyně Meghan (profimedia.cz)

Nové informace o tom, že by se vévodkyně ze Sussexu (38) ráda přesunula do vily v Malibu, vyvolaly v Británii velké pozdvižení. Jenže teď udělala Meghan ve snaze zachránit situaci něco, nad čímž vážně zůstává rozum stát.

Aby zahladila skandál, který kolem její plánu zase vypukl, najala si hollywoodskou PR agenturu, která napravovala i pedofilní průšvihy Michaela Jacksona. Jde o krizovou agenturu Sunshine Sachs, jež patří ve svém oboru mezi nejvýznamnější, jinými slovy umí „prát špinavé prádlo“ velmi efektivně. Několik škraloupů slavných už umě v minulosti zlikvidovala.

Meghan si ji vybrala proto, aby jí pomohla vylepšit jméno, které za poslední rok pošramotily skandály a hádky s otcem, napjaté vztahy s princem Williamem a jeho manželkou Kate. Rovněž i časté lety soukromým letadlem, které byly v rozporu s jejich prohlášeními o ekologii.

Buckinghamský palác ale počin Harryho vyvolené prezentuje trochu jinak. Prý si s princem agenturu vybrali proto, aby jim pomohla rozběhnout vlastní charitativní organizaci v USA.

Ve skutečnosti má ale Sunshine Sachs ohlídat sprosté komentáře, odkazy na nežádoucí stránky, články či videa. Meghan s Harrym prý budou mít k dispozici tým lidí, kteří se postarají o dobré jméno královského páru plánováním vhodných aktivit i statutů na sociální síti. Také vhodným propojením s charitou i případnou spoluprací v podobném duchu, jako byla třeba příprava zářijového čísla Vogue, jež měla pro tento měsíc na starost Meghan coby šéfredaktorka.



Přečtěte si
truelife89...@...
5. 9. 2019 • 02:44

Ohodnoťte můj mladý sexy zadek, pls - http­://i­.fra­sexe­.com 💋💋💋

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.