Malek nemohl spustit oči z přítelkyně: Pohled plný lásky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Malek nemohl spustit oči z přítelkyně: Pohled plný lásky

Páreček se poznal při natáčení hitu Bohemian Rhapsody a randí spolu už téměř dva roky.
Páreček se poznal při natáčení hitu Bohemian Rhapsody a randí spolu už téměř dva roky. (Profimedia)

 Hollywoodským producentům, kteří jej vybrali do hlavní role loňského hitu Bohemian Rhapsody, může Rami Malek (38) vděčit za mnohé. Za nabytou slávu, pěknou řádku ocenění v čele s Oscarem nebo třeba za nabídky nových rolí – příští rok se objeví mj. jako padouch v nové bondovce. A přihráli mu vlastně i lásku!

Americký herec s egyptskými kořeny, který v ódě na kapelu Queen jedinečně vystřihl Freddieho Mercuryho (†45), se totiž při jejím natáčení zamiloval do kolegyně Lucy Boyntonové (25), jež ztvárňovala zpěvákovu osudovou ženu Mary Austinovou (68). Dnes je Lucy už bezmála dva roky Malekovou partnerkou!


Vztah nedávají příliš na odiv, na právě probíhajícím filmovém festivalu v Benátkách však učinili výjimku a nejen přítomní fotografové se mohli přesvědčit, jak moc jsou zamilovaní. Když loďkou vyrazili na romantickou večeři, nemohl Rami z půvabné Lucy spustit oči a jeho pohled byl, stejně jako její, až hmatatelně naplněn láskou.

Jak se natáčel legendární koncert Live Aid pro Bohemian Rhapsody? Musely pomoc triky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.