Krize u Adamcových graduje: Jana o rozvodu s Jiřím | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Krize u Adamcových graduje: Jana o rozvodu s Jiřím

Manželé Jiří a Jana Adamcovi prožívají krizi.
Manželé Jiří a Jana Adamcovi prožívají krizi. (Foto: K. Kopáč, A. Malachovský, archiv J. Adamcové)

Dlouho vydržela čekat, než se známý režisér rozvede. Několik let pak bylo jejich manželství zalité sluncem. Teď se ale dostali do fáze, kdy přišla velká krize a jak se zdá, pořád nehodlá ustoupit. Dojde u Jany (47) a Jiřího (71) Adamcových skutečně na rozvod?

Že mají problémy, ani jeden z nich nepopírá. Když Jiří Adamec přišel o práci a Jana v té době ještě nebyla tiskovou mluvčí vlády, trávili spolu nuceně 24 hodin denně, což vyústilo v „ponorku“. Ani když Jana přijala nabídku od premiéra Andreje Babiše, nedokázali nabrat správný směr, přestože tomu věřili. Kýžený stav pak nepřinesla ani několikatýdenní dovolená v Americe.

Že je slovo „rozvod“ stále ve hře, přiznala Jana Adamcová deníku Blesk a vysvětlila, proč tomu tak je. „Musím být k dispozici téměř nepřetržitě, takže domácnost a děti spadly na Jirku. Ale jak jsem se o všechno léta starala jen já, tak on nic neví. Po mém odletu z Ameriky, kde zůstal s dětmi sám, mi neustále volal kvůli každé kravině. Nevěděl, kde se zapíná voda nebo sporák, jaké bezpečnostní kódy jsou k domu, takže jednou zůstal přede dveřmi, ale přežili to všichni a jsou zpět doma," svěřila se Blesku Adamcová.

„Naštěstí jsem zvyklá, že mi neustále zvoní telefon, takže jsem Jirkovy dotazy ustála, ale manželská krize mezi námi stále trvá. Věřím, že to neskončí rozvodem," stále doufá Jana, která i s manželem přišla na Grand Opening Party do nové zrekonstruované Občanské plovárny.

Jana Adamcová v rozhovoru připustila, že k rozvodu s manželem nemají daleko: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
30. 8. 2019 • 19:13

Ta paní zestárla žabák vysal její mladí Vypadá jak tetka a mluví strašně triviality Ten dědek Adamec je ošklivý

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.