Šinkrová po vypadnutí ze StarDance: Získala práci snů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Šinkrová po vypadnutí ze StarDance: Získala práci snů!

Daniela Šinkorová
Daniela Šinkorová (Aha! Martin Hykl)

Od té doby, co Daniela Šinkorová (46) vypadla z taneční soutěže StarDance, nebylo po herečce vidu ani slechu. Avšak podle týdeníku Sedmička se vrací zpět na scénu, získala funkci hlasové poradkyně!

Herečka, která je známá ze seriálu Nemocnice na kraji města po dvaceti letech, Ordinace v ržové zahradě či Gympl s (r)učením omezeným po vypadnutí z taneční soutěže StarDance o sobě nedala vůbec vědět. Nyní se však Šinkorové blýská na lepší časy.

Podle informací týdeníku Sedmička herečka požádala režisérku Nikol Prokešovou, svou kamarádku, s níž učila na Mezinárodní konzervatoři v Praze, zda by se spolu s ní nemohla podílet na nově vznikajícím projektu CZech Cabaret Show.

Šinkorová tak získala funkci hlasové poradkyně pro zpěváky, s nimiž bude trénovat na show. Připravovaný kabaret je pro herečku dle týdeníku srdeční záležitost. Právě za ztvárnění postavy Sally Bowles v muzikálu Kabaret herečka získala svou druh Cenu Thálie. Účastníci konkurzu se tak budou učit od opravdového profesionála.

 

 Daniela Šinkorová: Všichni hubnou, jen já ne! Už mám nervy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.