Otazníky kolem zdraví Karla Gotta: Ivanin urgentní převoz do nemocnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Otazníky kolem zdraví Karla Gotta: Ivanin urgentní převoz do nemocnice!

Karell Gott si dopřává odpočinku na dovolené
Karell Gott si dopřává odpočinku na dovolené (Facebook)

Už mu mělo být lépe, ale opět skončil ve zdravotním zařízení na Karlově náměstí. Do fakultní nemocnice Karla Gotta (80) odvezla jeho žena Ivana (43). Na zadních sedadlech dokonce byly obě jejich dcerky. Mistrovi se po prodělaném zápalu plic opět přitížilo?

Zpěváka velmi těžko vystupujícího z auta zachytili v pondělí fotografové webu Expres.cz. Právě v nemocnici na Karlově náměstí Gottovi podle jeho vlastních slov zachránili život pod vedením přednosty kliniky hematologie prof. MUDr. Marka Trněného, CSc., když v rozhovoru pro německý týdeník řekl, že před patnácti lety by s diagnózou Non-Hodgkinova lymfomu neměl šanci se vyléčit, jak uvádí uvedený zdroj. Dodnes se tam vrací na pravidelná vyšetření, což byl i tento případ.

„Pan Gott absolvoval v nemocnici pravidelné ambulantní vyšetření, hospitalizován není,“ sdělila Expresu jeho mluvčí Aneta Stolzová. Že není Mistrovi nejlépe ale dosvědčuje i fakt, že odřekl účast na svatbě známého českého moderátora Libora Boučka, kde měl být VIP hostem.

Sám ženich neúčast Zlatého slavíka okomentoval slovy: „Karel Gott se velmi těšil. Ale musel se omluvit i s celou rodinou,“ prozradil před obřadem Libor Bouček. Ale ani tak Mistra z veselky nevynechali. „Byl prvním člověkem, kterému jsme poslali fotku ze svatby,“ dodal k absenci známého zpěváka Bouček, který jeho důvody více pro Blesk nekomentoval. 

Co prozradila o vztahu s Karlem Gottem jeho dcera Dominika? Podívejte se zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.