Premiéra Hodinářova učně: Neužil šokoval Preisse vzhledem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Premiéra Hodinářova učně: Neužil šokoval Preisse vzhledem!

Vitkor Preiss byl v šoku při pohledu na Neužilův účes
Vitkor Preiss byl v šoku při pohledu na Neužilův účes (Profimedia.cz)

Netradiční  módní kombinací překvapil Václav Neužil (39). Na slavnostní premiéru pohádky Hodinářův učeň dorazil v kulichu a s motýlkem na krku. Když si sundal pokrývku hlavy, šokoval nejen hodináře Viktora Preisse (72).

V tu chvíli bylo všem jasné, proč se hezounek z Dejvického divadla většinu večera snažil maskovat děsivý účes. Do půlky oholená hlava s dorůstající kšticí na bocích ale naštěstí není jeho nový módní styl, nýbrž součást jeho role nejslavnějšího českého běžce Emila Zátopka (†78) v chystaném filmu. Účesem jeho vizuální proměna ale rozhodně nekončí.

Zhubl

„Musel jsem zhubnout. Už jsem shodil osm kilo. Větší přípravu jsem ještě nezažil. Ta role to vyžaduje. Když hrajete jednoho z největších atletů všech dob, tak by bylo blbý vypadat jako povaleč z gauče. Musel jsem se dát do pucu fyzicky a dělá mi to vlastně dobře,“ svěřil Aha! Neužil. A své utrpení ještě upřesnil: „Od ledna nejím pečivo. Nejím svou milovanou pizzu a trpím pro tu roli. Musíte mít motivaci a Emil Zátopek je velká motivace.“

Sudička

Neužil v Hodinářově učni ztvárňuje netradiční roli. „Hraji sudičku v mužském podání, tak asi spíše takového suďáka, s kamarádem Jardou Pleslem. Napsala to pro nás taky kamarádka Jitka Rudolfová, jsme prostě rošťácká dvojice, která slouží dobru,“ usmíval se Neužil.

Věčný klaďas

Viktor Preiss v nové pohádce představuje hamižného hodináře. „Moje postava je záporná, což je vděčná poloha. Mám ale vždycky pokušení v takové roli hledat i komiku a odlehčení, aby ji diváci nezavrhli úplně,“ svěřil se herec.

Srdcová dáma

Herečka Jana Plodková (37) na premiérové projekci předvedla svůj osobitý styl. Na rozdíl od její ušmudlané postavy v pohádce přišla jako ze škatulky v značkové róbě Red Valentino za 34 tisíc korun.

Smutné ovace

Bouřlivý potlesk burácel pražskou Lucernou už před začátkem promítání. „Věnujme, prosím, minutu potlesku, velikánovi českého filmu, Martinu Kurelovi,“ emotivně vyzval diváky herec Jakub Žáček (44). Hodinářův učeň je posledním počinem filmového architekta a držitele prestižní franouzské ceny César. Zemřel náhle letos v červenci ve věku 58 let.

 Na premiéru raději v kulichu! Neužil skrývá účes "na Zátopka"!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
waki@...
16. 8. 2019 • 14:10

ⓈpFling.com — skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sеx partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.